Hearthstone

Egyelőre nagyon erős a Spiteful Druid, 3 verziót is mutatunk belőle


Választhat közülük mindenki szájízének és lapkészletének megfelelően.

Tegnap este már vetettünk egy pillantást arra, hogy az első négy nap alapján melyik deckek teljesítettek eddig a legjobban a The Witchwood megjelenése óta. A HSReplay.net adatai alapján per pillanat azt mondhatjuk, hogy négy deck alkotja jelenleg a Tier 1-et: az Odd és az Even Paladin, a Spiteful Druid, illetve a Cube Warlock.

Mutatjuk, hogy néz ki az “új meta” az első 4 nap után

A Paladin paklikkal korábban már foglalkoztunk, ezúttal pedig a Spiteful Summoner és az Ultimate Infestation kombinációjára építő Spiteful Druidot fogjuk megnézni kicsit közelebbről, amely talán a legkevésbé volt eddig szem előtt a felsorolt deckek közül, ami a használati arányt illeti. Az elmúlt egy-két napban azonban egyre többen szembesülnek az erejével, ami érezhetően megdobta a pakli népszerűségét – arról nem is beszélve, hogy több profi játékos is szépen menetelt vele High Legendben. Íme három különböző verzió!

Kezdjük a legfrissebbel: PrinceFancy alig egy napja ütötte ki a #1 Legendet egy viszonylag klasszikus verzióval. Itt viszonylag kevés szinergiáról beszélhetünk, simán csak a legjobb Neutral 1-5 dropok alkotják a gerincet, méghozzá az átlagosnál kicsivel több (öt darab) 1 manás minionnal.

PrinceFancy paklija
Kód: AAECAZICBq8En8ICmdMCnOICi+UC0OcCDN4F8gWXwQLrwgLKwwKbywLKywKHzgKR0ALR4QL55gLX6wIA

Steelo szintén szépen teljesített, ő Legend Top 10-ig jutott a paklival – az ő verziója az Elemental vonalra épített. Az összes verzióba kötelező Fire Fly, Glacial Shard, Tar Creeper trió mellé itt bejön a Fire Plume Phoenix és a Blazecaller is, melyek jelentősen kibővítik a board control lehetőségeket.

Steelo paklija
Kód: AAEBAZICBJAHmdMCnOIC0OcCDd4F8gWXwQKswgLrwgLKwwLIxwKbywLKywKHzgL55gLX6wKL7gIA

A Rogue-specialista MrYagut is elcsábult a paklira, aki egészen Legend Top 20-ig ment egy Dragon szinergiákra építő változattal. A Cobalt Scalebane mellé bekerült a Twilight Drake és a Promordial Drake is, illetve a két új sárkányokkal együttműködő kártya, a Scaleworm és a Wyrmguard.

MrYagut paklija
Kód: AAECAZICBJnTApziAtDnAovuAg3eBfIFjQiXwQLrwgLKwwLJxwLKywKHzgL55gLX6wKM7wKJ8QIA

Az jól látszik, hogy a pakli gerincét mindenhol ugyanazok a lapok alkotják:

A fő kérdés a maradék 9 hely, ezekre nyújt három eltérő alternatívát a fenti három pakli. Hogy hosszú távon melyik vonal lesz a leghatékonyabb, azt majd az idő eldönti, hiszen jelenleg még nagyon képlékeny a meta – egyelőre válasszon mindenki közülük szájíjzének és lapkészletének megfelelően.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva