Hearthstone

Megjöttek az első bugfixek: végre normálisan működik a Chameleos


Megszerelte az új lapok kapcsán előjött hibákat a Blizzard.

A frissen megjelent 135 új lap rengeteg új érdekes interakciót is jelent egyben. Úgy tűnik azonban, hogy mindenre még a Blizzard sem tudott felkészülni, előfordultak ugyanis olyan hibák, amiket előzetesen ők sem láttak – a legproblémásabb lap egyértelműen a Chameleos volt.

Egyelőre teljesen bugosan működik az új Priest Legendary

A fejlesztők szerencsére nem tétlenkedtek a hétvége folyamán, ennek eredményeképpen pedig érkezett egy hotfix, amivel megszerelték az elmúlt napokban felfedezett hibákat.

  • A Chameleos most már nem tartja meg a statokat átalakulás során bizonyos effektek hatására.
  • A Voodoo Doll kapcsán is felmerült néhány fura eset, amiket szintén kijavítottak. Korábban például ha megcélzott egy lényt, amit aztán visszavetettek kézbe, majd újból kiraktak, ugyanúgy el tudta azt pusztítani. A legfurcsább az volt, amikor ez a lap egy Chameleos volt, ami aztán kézben átalakult Hero lappá, majd amikor az ellenfél kijátszotta a Hero-t, a Voodoo Doll pedig meghalt, akkor magát a Hero-t ölte meg – ezeket a furcsaságokat egyébként Toast fedezte fel.

  • A Drakkari Enchanter mellett immáron nem lesznek 0/0-sak a kézben átalakuló Worgen lapok.
  • Egy másik hibát is megszereltek az említett kézben statot cserélő Worgenek kapcsán: ha egy módosított költségű másolatról volt szó (pl. Sonya Shadowdancer, Splintergraft), akkor ezeknek megváltozott a költsége az átalakulás során.

A fentiekből jól látszik, hogy leginkább a kézben átváltozó lapokkal gyűlt meg a fejlesztők baja, hiszen ezek egy része teljesen új interakció. Mostantól azonban remélhetőleg már nem lesznek ilyesfajta gondok – örömteli, hogy a Blizzard gyorsan javította a felmerült bugokat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva