PUBG

Magyarok ellen gyakorolnál? Hungarian Scrimgrounds!Mostantól hazai szervezésű, kompetitív meccseken is összemérhetik tudásukat a magyar játékosok.

Mi a Hungarian Scrimgrounds célja?

Ha szeretnéd kompetitívebb szinten játszani a PUBG-t, de nincs hol gyakorolnod akkor bizony ezt neked találták ki! Ez a kezdeményezés azért jött létre, hogy gyakorlási lehetőséget biztosítsunk olyan csapatok és egyének számára, akik hozzájuk hasonló, magyar csapatokkal szeretnék összemérni a tudásukat, hogy ezzel gyakoroljanak a jövendőbeli kupákra,rendezvényekre.

Nincs csapatom, egyedül is csatlakozhatok?

Természetesen, ennek semmi akadálya! Több lehetőséged is van, jelentkezhetsz szabadúszó beugrónak a Discordon, így ha épp emberhiányban szenved egy-egy csapat kisegítheted őket. Illetve használhatod a csapatkereső szobánkat, ahol sorstársaiddal könnyedén összehozhattok egy új teamet. (Hosszabb távra értve, nem 1-1 meccs erejéig.)

A gyakorlások során a jelenleg elfogadott kompetitív beállításokkal fogsz találkozni.

Hogyan fog zajlani a dolog?

A megbeszélt időpontokban négy meccsen (3 Erangel + 1 Miramar) esnek egymásnak az éppen ráérő csapatok. Hetente több alkalom is várható, így nem kell aggódni ha az egyik kijelölt nap nem érne rá a csapat.

A scrimeken a következő beállításokat lesznek:

  • FPP only
  • Squad
  • 3 Erangel + 1 Miramar
  • Kompetitív spawn és kék zóna beállítások

Csak scrim meccsek fognak futni a custom szerveren/szervereken?

Nem, többször is várható a sokak által kedvelt War Mode is, illetve feltehetőleg sokszor előfordul majd, hogy különböző tesztelésekhez kellenek játékosok. Az ilyen jellegű meccsek az #egyeb-custom-gamek szobában lesznek majd bejelentve.

Ha kedvet kaptál és szívesen csatlakoznál/tok a kezdeményezéshez, szeretettel vár titeket a Discord szerver, ahol bővebb információkkal is gazdagodhatsz az adott csatornákat böngészve.

Discord invite link: https://discord.gg/UU5sBzb

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva