Fortnite

Érkezik az LMG! – Bejelentették a Battle Royale legújabb fegyverét


Ezen a héten sem fogunk unatkozni, tanulhatunk újra lőni egy eddig még nem látott fegyverrel.

Már kedd van, ami azt jelenti, hogy két nap múlva érkezik a Fortnite legújabb heti frissítése, ami újból megkavarja az állóvizet, ugyanis egy teljesen új fegyverrel fog szolgálni az egyensúly változtatások, valamint a hibajavítások mellett.

Volt mostanában minden, mint szemszájnak ingere! Irányítható rakéta, C4, zsebből előkapható mini bázis…most viszont újból az “ólómszóróknak” kedvez az Epic, ugyanis egy gépkarabéllyal bővíti a játékot. A bejelentést a kliensen belüli hírszalagon tették meg, ahogy azt eddig is sokszor tapasztalhattuk.

Ahogy az a Machine Gun-ok esetében elvárás, ez a fegyver is gyorsan fog tüzelni, továbbá párosul mindehhez egy 100 töltényes tár, ám az újratöltés alatt valószínűleg elmehetünk majd a sarki kisboltba egy kávéért. Úgy tűnik szeretné az Epic visszaemelni golyószóró siege-et a játékba, ugyanis a Minigun nem valami közkedvelt mostanában, úgy érzik szükség van egy alternatívára.

Mint láthatjuk a képen, a fegyver egy támasztékkal érkezik, ami egy érdekes helyzetet eredményezhet a játékban. Mivel nincs prone, tehát fekvés a játékban, így valószínűleg guggolásban fogjuk tudni majd stabilizálni a gépágyút, máskülönben feltehetően Nagykanizsától Nyíregyházáig fognak repkedni a golyók, olyan nehéz lesz megtartani. Első ránézésre nem tűnik tipikus 1v1 fegyvernek, inkább a játék vége felé struktúrapusztításra, vagy nagy csapatküzdelmek szétzilálására tudjuk elképzelni.

A Storm Shield One fegyver adatbázisa szerint Rare és Epic ritkaság között fog ingadozni, tehát ne számítsunk arany LMG-re a Supply Drop-okból. Sebzés szintjén meglehetősen stabil lesz, a ritkaságától függően 25, vagy 26-ot fog sebezni egy lövedék, amiből valószínűleg több is be fog találni egyszerre, hiszen vagy 100-at fogunk tudni az ellenfeleinkre küldeni relatíve gyorsan egy tárból.

Kiszivárogtak a 9. heti Battle Pass kihívások! S valami egészen új is…!

Az új frissítés feltehetően csütörtökön érkezik majd, ahogy eddig minden héten. Már előre szólunk, hogy le lesznek terhelve a szerverek, mindenki türelemmel fogadja a módosításokat!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva