League of Legends

Észak-Amerika megőrült?! – Trynda és Singed a Jungle meta tetején?


Újabban két elég meglepő hős uralja a statisztikai oldalak metára vonatkozó szekcióit. Persze van itt egy kis csiki-csuki a dologban...

Ha megkérnénk valakit, hogy nevezze meg mostani jungle meta legjobbjait, akkor valószínűleg Jax, Warwick és Kha’Zix neve merülne fel elsőre, talán néhányak ide sorolnák még Kayn-t és Trundle-t is. Ennek ellenére az amerikai szerver statisztikái mást mutatnak, mivel a két olyan hős is 53% feletti győzelmi aránnyal rendelkezik, akiről nem sokan gondolnák, hogy megéri dzsungelben játszani.

Ez a két hős nem más, mint Singed és Tryndamere, de vajon hogy kerültek ilyen magasra a ranglistán? Tényleg ilyen jók lennének?

Természetesen nem! Ne engedjük, hogy a statisztika megtévesszen, ugyanis mivel mindkét hős 1% alatti választási népszerűségnek örvend, annak a pár embernek aki Tryndamere és Singed Jungle-t játszik valószínűleg elég jól működik, de az átlag játékosok kezében nem valószínű, hogy túl sikeres lenne.

Fontos, hogy amikor statisztikákat elemeztek, akkor a győzelmi arány mellett mindig vegyétek figyelembe azt is, hogy hányan választják az adott hőst, mivel ha ez a szám nagyon alacsony, akkor megbízhatatlan a statisztika.

Most valószínűleg  egy rövid időre megszaporodnak majd a Singed és Tryndamere dzsungel választások, aminek köszönhetően majd szépen visszaáll a győzelmi arányuk a jogos helyére.

Árnyék forma már a negyedik szinten?! – Kayn irtózatosan OP most!

Van olyan hős viszont, aki meglehetősen új eresztésnek számít a Jungle metában, ő nem más, mint Kayn. A karakter karrierje egy igazi hullámvasútra hasonlít, megjelenésekor nem volt valami erős, majd egy hotfix a csúcsra röpítette. Ezt relatíve gyorsan lelőtte a Riot Games egy határozott nerffel, aminek következtében Kayn beállt a középmezőnybe, s teljesen átlagos teljesítménnyel stagnált egészen a 8.7-es frissítésig. Ekkor ugyanis akkora buffot kapott a fejlesztőktől, hogy újra a meta élére zakatolt, s jelenleg Kha’Zix-szal együtt uralkodnak az OP kategóriában. Kayn jelenlegi helyzetéről fentebb olvashattok bővebben…

Szerintetek melyik a legjobb off-meta jungler?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva