Hearthstone

Abbahagyja a népszerű profi, mostantól a Blizzardot segíti


Felhagy a kompetitív Hearthstone-nal Chakki.

Mindig szomorú hír, amikor egy jól ismert profi játékosról kiderül, hogy abbahagyja a Hearthstone-t – gondoljunk csak Lifecoach vagy éppen SuperJJ távozására, akik azóta már a Gwentben építgetik karrierjüket. Ez a mostani eset azonban mégis más, a Tempo Storm játékosa, Keaton Gill, ismertebb nevén Chakki ugyanis nem szeretett ki a játékból, csupán úgy döntött, hogy új irányba tereli pályafutását:

bejelentette, hogy felhagy a kompetitív játékkal, hogy a Blizzardnak dolgozhasson.

Chakki a Hearthstone-csapat final design teamjéhez csatlakozik májustól – az ő feladatuk a lapötletek véglegesítése és a játékkörnyezethez való megfelelő igazítása. Nem kérdés, hogy az amerikai játékos tapasztalata és az új kombók kitalálásához való érzéke remekül fog jönni a Blizzardnak.

Kép: Tempo Storm

Chakki így nyilatkozott a döntés kapcsán a Tempo Storm hivatalos közleményében:

“A Tempo Stormnál és a kompetitív Hearthstone-ban töltött időm sajnos a végéhez közeledik. A kompetitív HS-ben eltöltött idő 2014 óta életem egyik legjobb élménye volt, és nehéz döntés volt ezt feladni. Nagyon várom már az új kihívást a Blizzardnál, ahol azon dolgozhatok majd, hogy a Hearthstone továbbra is egy csodálatos játék maradjon.”

“Megtisztelő volt egy olyan szervezethez tartozni, ahol ennyire hangsúlyos volt a Hearthstone. Hálás vagyok a társaknak és a szponzoroknak, hogy lehetővé tették azt, hogy a legjobb kompetitív Hearthstone-csapattá váljunk a világon. Amnesiac, JustSaiyan és Muzzy nagy út előtt állnak, és biztos vagyok benne, hogy odateszik majd magukat 2018-ban.”

“Köszönöm a rajongóknak, akik támogattak engem, amíg a csapatnál voltam. Remélem, hogy továbbra is a Tempo Storm mellett maradtok!”

Az amerikai játékos négyéves Hearthstone-karrierje alatt több mint 80 ezer dollárt kártyázott össze. Legnagyobb sikere a 2016-os DreamHack Austin megnyerése volt – igaz, a világbajnokságra egyszer sem sikerült kijutnia. Sok sikert kívánunk neki a Blizzardnál is, reméljük, hogy tényleg segít jobbá tenni a játékot!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva