PUBG

Kedves PUBG Corp. mi lesz az ígéretekkel? – A mobil verzió megkapta a gyakorló pályát


Megérkezett a gyakorló pálya, ám egyelőre csak a Tencent hozta el, a PUBG Corp. megoldása még várat magára.

Korábban írtunk róla, hogy az óriási sikerek után végre megérkezett a PUBG mobil verziója is, ami már csak azért sem maradhatott ki a palettából, mert a nagy rivális, a Fortnite is terjeszkedett a mobil platformra. Ami érdekessé teszi az egészet, hogy a mobil verziót nem a Bluehole, sem pedig a PUBG Corp. adta ki, hanem a Tencent, akik a Bluehole-lal stratégiai kooperációt folytatnak, továbbá ők azok, akik az “Új PUBG” néven emlegetett ROE-t fejlesztik és láthatóan apa-anyait beleadnak mindkét projektbe. Erre jó példa, hogy a PUBG mobil verziója a legutóbbi frissítéssel már megkapta a PUBG Corp. által régen ígért gyakorló módot, ami ráadásul elég jóra sikeredett.

A pálya több részletből áll, a shooting range-hez hasonlító részen kipróbálhatjuk az összes játékban található lőfegyvert, természetesen a különböző kiegészítőkkel együtt. Majd ezek után a nekünk szimpatikus céltáblán gyakorolhatjuk a lövést a fegyverekkel, a közeli-közép és távoli célpontok közül választhatjuk.

Ez pedig nem minden, ugyanis a járművezetési tudásunkat is javíthatjuk, hiszen az összes játékban szereplő autó, motor, sőt még a csónakok is helyt kaptak a pályán, továbbá az autós ütközeteket is lehet gyakorolni, bár mint tudjuk, ilyenkor elég random a szórás.

Ezen kívül a mászást, mozgást és a harcokat is gyakorolhatjuk a pályán. Mindezt egyelőre csupán telefonon, a PC-n még várni kell ezekre a fejlesztésekre, csak úgy, mint a pályaválasztóra, de reméljük, hogy ezek után a PUBG Corp. is megerőlteti magát és beváltják az ígéreteiket.

A training pályát megtekinthetitek az alábbi videóban:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva