Gaming

Akciófigyelő: Ingyenes a Satellite Reign (Steames) 2 napig!


Ezúttal egy olyan játékot kaptunk, amelynek Co-op/Multiplayer verziója is van, szóval akár a barátainkkal együtt is tolhatjuk!

Aki egy jó kis co-op/multiplayer stratégia/akciójátékot keres, vagy csak a Steam fiókjának az értékét szeretné növelni, az zsebelje be nyugodtan a Satellite Reign-t, ugyanis 2 napig ingyen osztogatja a Humble Bundle ezt az amúgy 30 $-os játékot (a későbbiekben is megmarad a raktáratokban).  A PC Guru a tesztjében a következőképp összegezték a játékot:

A Satellite Reignt a műfaj szerelmesei biztos szeretni fogják, hiszen rendkívül tartalmas, szórakoztató játék, sok rosszat nem lehetne mondani róla. A Satellite Reign könnyen klasszikussá válhat, hiszen hangulatával és teljes mértékben szabad kezet adó játékmenetével méltó módon idézi meg a Syndicate-et és rántja be az embert. Egyszóval: kihagyhatatlan.

 

Így szerezhetitek meg most ingyen:

1. lépés: Látogass el az alábbi honlapra.

2. lépés: Menj jobb oldalt az “add to cart” feliratra. (Ha nem vagy regisztrálva még, akkor csinálj egy fiókot az oldalon)

3. lépés: Kattints ismét, a Checkout feliratra

4. lépés: Alul menj a “Get it for free!”-re.

5. lépés: A rendszer kiküldte e-mailben a kódot, nézzük meg a mailt és kattintsunk a játék ikonjára a levélben. Ezek után az oldal alján találjátok a kódot.

6. lépés: Ezek után nincs más dolgunk, mint regisztrálni Steamen a játékot, ezt a Steam ablak bal alsó sarkában látható “Add a game” felirattal tudjátok megtenni. Fontos, hogy 15 napotok van regisztrálni a kódot, utána nem fogja elfogadni a rendszer.

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva