Hearthstone

81% winrate: Baku tényleg visszahozza a Control Warriort?


Furyhunter #1 Legendig ment az alábbi paklival.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy borzalmas időszakon van túl a Warrior a Hearthstone-ban, hiszen az elmúlt félévben a gödör legaljáig csúszott Garrosh: a legsötétebb időkben 3 százalék alatt volt a class használati aránya. A The Witchwood megjelenése és a Standard rotáció mindenképpen javított ezen, a nagy kísérletezés közepette azonban még nem kristályosodott ki teljesen, hogy melyik verzió állhatja majd meg leginkább a helyét az új metában.

Vannak, akik a Quest Warriorra esküsznek, egyesek Bakuval, mások Baku nélkül, a Control Warrior nem hivatalos nagykövete, Fibonacci ellenben pont a páratlan mechanikát gondolta fixnek, a Quest vonalat elhagyta. Furyhunter szintén ebbe az irányba indult el, és úgy tűnik, ő találta el eddig legjobban az arányokat, az alábbi Baku Control Warrior paklival ugyanis sikeresen eljutott #1 Legendig.

Furyhunter paklija
Kód: AAECAQcM0AKTBN4FqgaQB/kM0cMC08UCoscCz8cCze8CnvgCCUuiAqIE/AT/B5vCAsrnArrsAp3wAgA=

A listára pillantva látszik, hogy egy klasszikus, régimódi Control Warriorról van szó, amiben nincs egyértelmű win condition, egyszerűen csak az ellenfél kifárasztására játszik a rengeteg védekező lappal, az erős late game kártyákkal, meg persze a körönkénti 4 armorral. Az új lapok közül – Baku mellett természetesen – a Rush vonal jutott szerephez: a Town Crier ideális 1-drop a mostani metában, az általa keresett Rabid Worgen, illetve Darius Crowley pedig ideális board control lények. Érdemes megemlíteni a Whirlwind szerepét is, amely látszólag nem sok mindennel kombózik (King Mosh mellett persze elég jó kis asztaltakarítás), ám a rengeteg Paladin miatt jelenleg önmagában is abszolút megállja a helyét.

Furyhunter igen komoly, 81%-os győzelmi aránnyal jutott el a létra csúcsáig, 38 győzelemet és 9 vereséget összeszedve a deckkel. A legnagyobb kihívást elmondása szerint a Quest Rogue deckek, illetve a Rinner felálló Control Warlockok jelentik, de egyébként nagyon jó minden ellen, amit az alábbi statisztika is igazol.

Kép: Twitter

Ha tehát te is szeretnél többet kihozni a Warriorból, de még nem találtál rá az ideális receptre, akkor bátran ajánljuk Furyhunter pakliját, hiszen a számok azt mutatják, hogy abszolút működőképes ez a Baku + Control + Rush package irány.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva