Counter Strike

Íme a legdurvább egyedi Gamer PC-k


A legszebb játék tematikájú PC házakat gyűjtöttük össze, amelyeket egészen biztosan bárki szívesen elfogadna.

Az egyedi gamer PC-ket mindannyian imádjuk, főleg ha az a kedvenc játékunk mintájára készült. Ezúttal a legdurvább játéktematikájú gamer PC-ket hoztuk el nektek, nyálcsorgatásra felkészülni, ezek ugyanis mind egytől-egyig gyönyörű darabok!

The ULTIMATE PUBG Gaming PC

Ezt a PC-t a Team Australia csapata készítette el, láthatóan rengeteg munkát feccöltek bele, az biztos, hogy nagyon durván egyedire sikeredett. Aki kíváncsi rá, az megtekintheti egy 20 perces videóban, hogy hogyan készült a remekmű.

Parvum Titanfall

A Titanfall játék kedvelői sem szomorkodhatnak, ez az egyedi PC ugyanis szintén rendkívül ízlésesre és egyúttal minimalistára sikeredett. Egyeseik a CS:GO Asiimov skinjét is látják benne, amit nem csodálunk, hiszen valóban hasonlít hozzá. A videót itt találjátok a gépről.

NZXT | H440 Hyper Beast

A CS:GO-ból jól ismert Hyper Beast skin annyira a játék részévé vált, hogy az NZXT egy ilyen tematikájú házat dobott a piacra, aminek az ára elég borsosra sikeredett, hiszen egy limited edition volt a H440-es szérián belül.

Fallout 3 PC mod

A Fallout 3 sokak szerint az egyik legjobban sikerült rész volt a Fallout sorozatból, mi is imádtuk, hiszen rengeteg lehetőség és akció volt benne, az FPS módot pedig remekül sikerült implementálnia a Bethesdának. Ez a ház pedig teljesen átadja a játék hangulatát, már halljuk is az I Don’t Want to Set the World on Fire-t.

 

The Redstone PC

A Minecraft rajongótábora még mindig hatalmas, bár ezt a PC-t valószínűleg senki sem utasítaná vissza.

Borderlands

Dota 2

Naná, hogy a Dota sem maradhat ki, ez is igazán ütősre sikeredett!

World of Warcraft

A jó öreg WOW is közkedvelt az egyedi PC-építők körében, íme a legmutatósabb darabok a WOW tematikájú gépházak közül:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva