Fortnite

R.I.P. Pénztárca – Elérhető a Tricera Ops kinézet!

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Ops, Tricera,

A legújabb skin-csomag talán egyik leginkább várt kinézete érkezett meg, s ráadásul olyan extrákkal, amikre nem is számítottunk!

Érkezik nyáron az új Jurassic World film, így szépen lassan indokolt egy Jurassic Park maraton. Steven Spielberg zsenije után pedig biztosan mi magunk is vágyunk majd egy kis akcióra, ezt pedig hol máshol kaphatnánk meg, mint Tilted Towers-ben?

A nagy dinófilm halmozás után viszont ott lesz az a furcsa szájíz, hogy akciónak akció, de mégiscsak hiányoznak a dinoszauruszok a képernyőről. Mivel a The Rex kinézet éppen nem elérhető, így sok esélyünk nincs javítani a helyzeten…vagy mégis?!

A mai nappal elérhetővé vált a dinós skin-család legújabb eleme, a Tricera Ops, ami most egy hölgy karaktert öltöztet júrakori öltözetbe. A főként piros-fehér színekben pompázó kinézet technikailag egy triceratops-ot ábrázoló kezeslábas, aminek a kapucnija a híres dinoszaurusz fejét imitálja.

 

Fortnite Battle Royale (@fortnitebr) által megosztott bejegyzés,

Amiről eddig nem nagyon lehetett tudni, hogy milyen Black Bling-gel fog érkezni a kinézet, a legutóbbi, a The Rex-hez tartozó táska ugyanis nem volt valami “extra”, szimplán csak a karakter hátát egészítette ki. Ezúttal viszont a női játékosoknak is kedvezett az Epic és kikasztották a “cukiságfaktort”, ugyanis az új dinó kinézethez egy bébi triceratops-os Back Bling érkezett!

Természetesen lehetnek olyanok is, akik nem robbannak feltétlen rá erre az új kinézetre, ám mégis szeretnének valami új, dinóstílusút a felhasználójukon tudni. Nekik a Tricera Ops-szal érkező új csákányt ajánljuk, a Bitemark-ot. Lehetséges, hogy nem szeretne mindenki dinómaskarában fel-le rohangálni és “népirtani”, de valljuk be, titkon mindenki szeretne fát és falakat aprítani egy műanyag T-Rex (?) fejjel!

Összességében tehát mindenki meg fogja tudni találni a neki leginkább tetsző kozmetikai tárgyat a Jurassic Park maraton után. Az, hogy kinek mennyire fog sajogni a pénztárcája, az attól függ, hogy melyik újdonságra fáj a foga. A karakter kinézet 2000 ropogós V-buck-ba kerül, míg a dinófejes csákány csupán 1200 V-buck-ba fáj a közösség bármely tagjának.

Nektek hogy tetszenek az új kozmetikumok, valamelyik bekerül a gyűjteménybe?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva