PUBG

Tetszik a pályaválasztó? Nem mindenkinek! – Már el is indult a sírás, hogy ne tegyék be


Nem mindenkinek tetszik az ötlet, csak a kérdés, hogy ezúttal is hallgatnak-e erre a táborra a fejlesztők.

A tegnapi nap történelmi pillanat volt sokak számára, hiszen már Miramar eljövetele óta rengetegen kérték a fejlesztőket, hogy hozzák már el a pályaválasztás lehetőségét. Ezt pedig a tegnapi napon meg is tették, mármint a bejelentést. Elég sokat kellett várni rá, de végre megértük. Aztán a hírt követően már el is indult a sírása PUBG fórumon és a redditen is, mivel sokak szerint ennek több hátránya van, mint haszna.

Hivatalosan is bejelentették – érkezik a mapválasztó!

Szerintük a pályaválasztóval unalmas, egysíkú lesz ismét a játék, hasonlóan a CS:GO-hoz, ahol a mindenki a Dust 2-n játszik és emiatt nem hajlandóak az emberek új pályákat megtanulni. Emiatt Miramar akár rotálódhat is, ha a pályaválasztó miatt kiderül, hogy nem szeretik az emberek. Persze ehhez előbb el kell jönnie a 4×4-es, majd az újabb pályáknak, szóval ez még arrébb van. Egyesek szerint pedig így elvész a randomitás varázsa, amit azért sem értünk, mert nyugodtan ki lehet választani mindkét pályát majd a devek szerint.

Persze annak is van értelme, ha kiderül, hogy mennyire kedvelik a játékosok az egyes pályákat, így ha kevesen fogják Miramart választani, akkor esélyes, hogy nagyobb átalakításokat eszközölnek majd a pályán, hiszen a deveknek rengeteg munkája van benne, így veszni egészen biztosan nem fogják hagyni. Az biztos, hogy a két pálya rengeteg dologban különbözik és máshogy kell nekiülni.

Csak nehogy meggondolják magukat a fejlesztők!

Sajnos nem az első eset lenne, ha visszagondoltok nemrég a 10. frissítés teljesen újraírta a játékot szimplán azért, mert változtattak a kék zónán. Akik a pörgősebb játékot kedvelik, nem pedig a kempelést, azoknak ez a változtatás nagyon szimpatikus volt -köztük nekünk is- viszont a fejlesztőket sikerült meggyőzniük azoknak az embereknek, akiknek nem tetszett a változtatás, így ment a rollback.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva