League of Legends

Újdonság: Érkezik egy új, “sötétebb” témával ellátott támogató hős!


A játék legújabb karaktere egy támogató lesz, ráadásul visszatér a vizes téma Runeterra világába!

A League of Legends legújabb karaktere egy támogató hős lesz, legalábbis a Riot Games legutóbbi blogbejegyzése szerint, ami a szervezet elmondása szerint egy, az eddigiekhez viszonyítottan sötétebb témával fog érkezni. Az teaser képekből egy vízben élő karakterre tippelnénk, vagy egy Nautilushoz hasonló vízközeli hősre. Talán mindegy is, hogy milyen kapcsolata lesz a hősnek a vízzel, valószínűleg kiválóan fog illeszkedni a jelenlegi támogató metába, ami a playmaker (játékmester) stílusú játékosoknak kedvez.

Ez természetesen nem csak egy légből kapott pletyka, maga a Riot Games árulta el a stílusát a karakternek. Egy olyan karaktert ígérnek, ami egy agresszív játékmester, aki nem csak kimenti a “fuldokló társakat”, hanem eléri, hogy az ellenfelek “fulladjanak bele a saját akcióikba”.

Összességében ez egy meglehetősen érdekes, új mechanikát is jelenthet. Ha a támogató képes elérni, hogy mások a saját kezük által kerüljenek szorított helyzetbe, akkor lehetséges, hogy hamarosan találkozunk az első olyan karakterrel, ami képes irányítani valamilyen módon az ellenfeleit? Ez a része a témának persze már találgatás, de biztosan nagyot dobna a játék képén, ha valami ilyesmi belekerülne. Elvégre a Riot azt ígérte, hogy a jövőben megjelenő karakterek mindegyike birtokolni fog valami extrémen egyedit, így egy ellenfeleket irányító támogató valószínűleg beleférne ebbe a csoportba.

Ha a mostani Champion Roadmap után is abban az ütemben folytatódnak a munkálatok, mint Kai’Sa esetében is történt, akkor sajnos a konkrétumokra még akár hónapokat is várhatunk, ugyanis a lövészről kapott első információ után is eltelt vagy két hónap, mire érkezett a következő “nyom”.

Ti milyen sajátos képességet tudnátok elképzelni az új támogatónak?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva