PUBG

RIP M4 & lvl 3 helmet – Megváltoztatják a fegyvereket!


Hozzányúlnak a fegyverekhez a fejlesztők, elég érdekes változtatások jönnek!

A sok visszajelzésnek hála úgy döntöttek a PUBG Corp. fejlesztői, hogy hozzányúlnak ismét a fegyverekhez, annak érdekében, hogy jobb legyen a balansz. Ez mind a fegyverekre, mind pedig a kiegészítőikre ki fog terjedni. Leginkább az AR-ek háza táján várhatjuk a változtatásokat, ugyanis ezeket használják a legtöbbet a harcok során, a cél pedig az, hogy ne lehessen egyöntetűen kijelenteni egy fegyverre, hogy az a legjobb.

Ez pont azt jelenti, mint amire gondoltok: Az M4 szinte biztos, hogy nerfelve lesz

A jelenlegi legjobb AR az M4, WackyJacky szerint még a dropban lévő AUG-nál is erősebb. Ha nem nerfelnék az M4-et, akkor a többi fegyvert kellene erősebbé tenniük, de akkor pedig az SR-ek értelmüket vesztenék, így szinte biztosra vehetjük az M4 nerfet.

A kiegészítők terén is hasonló a helyzet, ott még az is lehet, hogy a változtatások közepette új fegyverkiegészítőt is bedobnak a fejlesztők, egyelőre ködösen fogalmaznak, de az biztos, hogy ezekhez is hozzá fognak nyúlni.

A lvl3 helmet pedig mostantól kizárólag a dropban lesz! 

Hamarosan vége annak az időknek, amikor örömtáncot lejtettünk egy lvl3-as helmet megtalálásakor, ugyanis a fejlesztők szerint túl erős és gyakorlatilag egy plusz életet ad olyan szituációkban, amikor a fejlövés megölne. A módosításokat a teszt szerveren fogják majd tesztelni első körben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva