Gaming

Tudtátok, hogy saját játéka is volt? Nyugodj békében, Avicii!

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: avicii,

Az egész világ gyászolja a fiatalon elhunyt svéd DJ-t.

Megrázó hírrel zárult a pénteki nap a zenei világ számára, az esti órákban ugyanis megdöbbentő bejelentés érkezett: egyelőre ismeretlen körülmények között elhunyt a mindössze 28 éves svéd zenei producer, Tim Bergling – vagy ahogy mindenki ismerte: Avicii.

A népszerű DJ súlyos alkoholproblémákkal küzdött korábban, többek között ennek is köszönhető, hogy pár éve visszavonult, már ami az élő fellépéseket illeti. Mégis sokkoló, hogy ennyire fiatalon itt hagyott bennünket.

Sokan talán nem is tudják, de Aviciinek a gaming világhoz is volt köze: a Hello There Games csapata vele együtt készítette az Invector című játékát.

A PS4-exkluzív ritmusjáték tavaly decemberben jelent meg, a játékmenete pedig olyan műfajbeli klasszikusokból merít, mint a Frequency vagy az Amplitude: egy “sínen” repülve kell nyomogatnunk a zene ütemére a megfelelő gombokat. Az Invector Avicii komplett zenei karrierjét felöleli, összesen 22 számmal – köztük olyan jól ismert dalokkal, mint a Without You vagy a Levels.

Kijelenthetjük tehát, hogy az Invector által a gaming világ is őrzi immáron Avicii emlékét – igaz, bizonyára a fejlesztők sem sejthették, hogy alig pár hónappal a megjelenés után már csak múlt időben beszélhetünk a DJ-ről. Nyugodj békében, Tim, a zenéid örökké velünk maradnak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva