Gaming

250 Gem-et farmolhatunk ki a mai nap, mutatunk hozzá paklit!


Meglepetésszerűen kaptunk egy Gem Rush eseményt, ami azonban mindössze 24 órán keresztül tart.

Valami nagy dolog, egészen pontosan egy új frissítés van készülőben, melyben sok lap változik, valamint egy új játékmódot, a Clan Wars-t is kapunk.

Hivatalos a Clan Wars, meg is érkezett az első kedvcsináló videó

Várható, hogy ennek a talán holnap megjelenő update-nek a kapcsán jó ajánlatokkal (chestek, speciális ajánlatok, esemény jegyek) vár minket majd a Supercell.

Erre volt kiváló felvezető a hétvégén zajlott Gold Rush, most pedig kaptunk egy napnyi Gem Rush-t is.

250-et lehet gyűjteni a játék másik fizetőeszközéből, melyet szokás szerint 1v1-ben szedhettek össze. Mutatunk egy erős paklit a gyűjtéshez:

Ez egy népszerű ladder pakli, amit nyilván sokatok már látott, sőt használ is. Miért jó ez? Mert ez a pakli végjátékban igazán erős, könnyen szerezhető vele 3 korona.

A taktika a következő: korai játékban védekezünk, akár fel is adhatunk egy tornyot, míg az utolsó egy percben (ahol gyorsabban termelődik az elixir) az Elixir Collector-ok lerakásával előnyre teszünk szert, és a nehezen elpusztítható tankunk, a Golem mögé tesszük az offenzívát (Prince, Dark Prince például) a végzetes támadás érdekében.

Korábban már írtunk a metáról, így aki erős paklit szeretne játszani, de nincs meg neki a fentebb említetthez a lapkészlet, az a lentebbi cikkre kattintva megnézheti a többi lehetőséget.

Meta Snapshot+eddigi 20 győzelmes Clash Royale League paklik

Jó farmolást kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva