Counter Strike

S1mple majdnem sírva fakadt, unalmas döntő és Astralis siker a DreamHacken


A finálét akár ki is lehetett volna hagyni, az Astralis ilyen könnyen még sosem nyert 100 000 dollárt.

Briliáns elődöntők után, majd egy csodálatos felvezetőn keresztül érkezünk meg az EU vs. CIS rangadóra. A DreamHack most is kitett magáért, ekkor még nem tudtuk, hogy ez a művészi kisfilm jobb lesz, mint maga a döntő.

A korábban játszott fnatic vs. Astralis inkább nevezhető döntőnek, mint az utána következő meccs. Legalábbis sokkal de sokkal izgalmasabb volt, mint a Na’Vi vergődése két mapon keresztül. Pontosan olyan verést kaptak Zeus-ék, mint amit ők adtak a Gambitnek.

hltv.org

Az Astralis gond nélkül mosta le a pályáról Edwardékat, a két csapat közti alapvető különbségek nagyon élesen kijöttek:

  • Az Astralis EGY csapat, mindenki egyenértékű, nincs rosszabb vagy jobb játékos közöttük, mindenki egyformán jó. A dupla awp-s felállásuk verhetetlen, de elég ha dev1ce kezében villog néha a fegyver, gond nélkül hozzák a köröket. Mostanra tényleg összeért a dán topcsapat.
  • A Na’Vi oldalán más a helyzet, az egész játékot S1mple köré építik, de sokszor nem elég az, ha S1mple élete formáját nyújtja, ugyanis egy rendesen összeszokott ötöst nem lehet csak olyan könnyen elkapni. Néha megvadult electronic is, de ezen a mérkőzésen úgy játszottak, mint egy MM-ről szalasztott random felállás. Nem voltak trade-ek, nem mozogtak együtt, mintha a kommunikáció sem lett volna tökéletes.

Az biztos, hogy ilyen könnyen még nem nyert ennyi pénzt az Astralis együttese, lehet, hogy a mezőny következő domináns csapatát láttunk ma megvillanni? A teljesítményhez még a dán miniszterelnök is gratulált, úgyhogy a srácok tényleg mindent vittek:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva