Gaming

Gamer-mennyország: “csak” 90 ezer forint egy éjszakára álmaid hotelszobája


Panamavárosban lehet kivenni az Alienware által szponzorált Hilton hotelszobát.

Az önmagában nem számít újdonságnak, hogy vannak olyan hotelek, amik kifejezetten a gamereket igyekeznek megszólítani: még tavaly írtunk például arról a tajvani szállodáról, amely ötcsillagos körülményekkel várja az otthonuktól távol is játszani kívánó vendégeket.

Megnyílt az első Gamer hotel, ez minden gamer álma!

Most újabb hasonló példát tudunk mutatni – igaz, nem egy komplett hotelt, hanem csak egy szobát. Az az egy szoba viszont nem akármilyen! A Hilton panamavárosi szállodájában az Alienware egy komplett lakosztályt rendezett be, ami egyrészről persze jó reklám számukra, ugyanakkor az is biztos, hogy aki játszani szeretne, az ennél nem talál jobbat a környéken.

A szoba leglényegesebb eleme a nagyjából 1500 dollár értékű gamer-setup. Ebből maga a gép 900 dollár, igazi high-end masináról beszélhetünk, amihez tartozik többek között egy Oculus Rift VR-headset és két Xbox kontroller is. És akkor még nem számoltuk bele a gamer széket és a 65 colos tévét…

Akkor sincs gond, ha ketten veszik ki a szobát, hiszen egy laptop + monitor kombináció is várakozik a másik asztalon, így egyszerre akár ketten is játszhatnak. Természetesen is Alienware logó díszeleg, mint ahogy a párnákon, a fürdőszobakabinon és a zsepitartón (!) is.

Hogy mennyibe kerül itt egy éjszaka? 349 dollárba, vagyis átszámítva közel 90 ezer forintba. Ez elsőre talán soknak hangzik, a körülmények azonban tényleg nem mindennapiak – és ne feledjétek azt sem, hogy Panama fővárosának egyik legjobb szállodájáról beszélünk.

Ha még jobban körbe szeretnél nézni a szobába, akkor érdemes megnézni a lent található rövidke videót, mely körbevezet bennünket a lakosztályban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva