Gaming

Ez a 4 dolog jelentősen javítana a HotS draft élményén

ujsagiro - 6 éve Címkék: Draft, HOTS,

Összeszedtük, hogy mik azok, amiknek már réges-rég bent kéne lenni a játékban.

Bő egy hete volt kérdezz-felelek a HotS háza táján, egészen pontosan a fejlesztők válaszoltak Redditen a közösség kérdéseire.

Ebből sok minden kiderült, többek között, hogy a Quick Match-nél eddig azon volt a fókusz, hogy mihamarabb találjon meccset nekünk a játék, míg innentől az lesz a lényeg, hogy normális kompozíció kerekedjen ki az egészből.

Draft terén ami biztos az az, hogy kapunk egy harmadik ban lehetőséget is. Kezdetnek nem rossz, de a Reddit közössége a LoL mintája alapján úgy gondolta, hogy van még hova fejlődni. Nézzük, hogy mivel javulhatna a draft!

Ne hozzunk már be AFK játékost a hősválasztásba…

Egyszerűen meg lehetne ezt oldani: miután talált egy meccset nekünk a játék, jöjjön fel egy pár másodpercig tartó ablak, aminél elfogadhatjuk a játékot. Ha valaki nincs gépnél, akkor szimplán rakja ki a játék a queue-ból.

Képtalálat a következőre: „league of legends matchmaking accept”
forrás: http://support.lol.garena.com

Én warrior szeretnék lenni

Ha ki lehetne választani előre, hogy melyik pozícióban szeretnénk játszani, akkor egyrészről elkerülhetnénk a hősválasztás konfliktusait, (mindenki assassin akar lenni, ezt nem kell bemutatni senkinek) másrészről garantálhatnánk, hogy a számunkra leginkább komfortos poszton játszhassunk.

forrás: reddit

Kiválasztom neked előre Stukovot, jó? 

Vannak általánosan szinte bármikor pickelhető karakterek, mint Malfurion például, akiket egyrészt érdemes elhozni mihamarabb, másrészt nem vállalunk rizikót vele, mert mindig jó.

Ha lehetne cserélni a draft után, ugyanúgy mint ahogy adott custom game-ben, akkor több stratégiát lehetne a játékba vinni. Nem hozott az ellenfél HP alapján sebző hőst, és már csak a support pick van hátra náluk? Miért is ne próbáljuk be Cho’gall-t?!

Kapcsolódó kép
forrás: https://us.battle.net

Nincs gépnél? Nem baj, mi hisszük, hogy visszajön! 

Mind közül ez a legérthetetlenebb: ha valaki nincs gépnél draft fázis során, akkor a játék ad neki automatikusan egy hőst, ahelyett, hogy szimplán kidobná. Ez miért nincs még bent, nem érdekli a Blizzardot, vagy nekik teljesen jó, hogy egy, a gép által választott hőssel játssza végig a visszatérő játékos a meccset?

Szimplán ki kéne dobni a nem lockoló játékosokat. Ha valakit ennyire nem érdekel a draft része, akkor az menjen QM-et.

Hero League
forrás: blizzardwatch.com

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy mi van, ha vissza se jön.

Ti mit hiányoltok még a draftból?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva