Hearthstone

Mi a fene folyik a Blizzardnál? Ben Brode után újabb ember távozik


Hamilton Chu is otthagyja a Hearthstone-csapatot.

Derült égből villámcsapásként sújtott le a hír péntek este, hogy a Hearthstone arca és a fejlesztést végző Team 5 feje, Ben Brode 15 év után távozik a Blizzardtól.

BRÉKING: Ben Brode otthagyja a Blizzardot

Akkor még nem sejtettük, hogy a történetnek folytatása is lesz, most azonban további fejleményről tudunk beszámolni, tegnap ugyanis újabb váratlan üzenet bukkant elő a Twitteren.

A főszereplő ezúttal Hamilton Chu, a játék executive producere, aki ennek megfelelően inkább üzleti és stratégiai oldalról segítette a Hearthstone fejlesztését. Chu csupán annyit reagált Ben Brode üzenetére, miszerint a pénteki volt az utolsó munkanapja a Blizzardnál, hogy “Furcsa! Nekem is…”

Véletlen egybeesés ? Nagytakarítást végez a Blizzard? Vagy esetleg valamilyen közös projekt? Jelenleg úgy néz ki, hogy az utóbbi, hiszen Brode és Chu ugyanarra változtatta a leírását a Twitteren a távozást követően: “Starting up something new”, vagyis “Valami újba kezdek bele”.

Bárhogy is történt, az biztos, hogy komoly változások előtt áll a Hearthstone fejlesztőcsapata. Kíváncsian várjuk, hogy kik töltik be a megüresedő pozíciókat, és hogy milyen hatással lesz a történéseknek magára a játékra.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva