Hearthstone

Új meglepetéslap a Control Warlockban, íme Zyrios Top 10-es deckje


A német játékos egy innovatív verzióval jutott el Top 10 Legendig.

A The Witchwood megjelenése és a Standard rotáció óta leginkább a Cube Warlock van előtérben a Warlock deckek közül, ami nem csoda, hiszen eddig ez a verzió teljesített a legjobban. Bőven vannak azonban más lehetőségei is a class-nak, hiszen például a Control Warlock is több mint életképes – köszönhető leginkább annak, hogy (a Cube-hoz hasonlóan) kevés lapot veszített a rotációval.

A játékosok folyamatosan próbálnak újítani: részben azért, hogy igazodjanak a metához, de esetenként egy-egy teljesen új lap is előkerül, kísérleti jelleggel. Ez a helyzet most Zyrios esetében is, aki az egyik új kártyát, a Baleful Bankert vette elő.

A német játékos elmondása szerint a Banker “több meccset is nyert” neki. A legideálisabb célpont a Voidlord a minion számára, hiszen gyakran előfordul, hogy az egyik 9 manás Taunt idő előtt feljön, emiatt pedig a második Possessed Lackey besül. A Baleful Banker visszakeverésének hála ezeket a szituációkat ki lehet kerülni, de természetesen más minionokkal is hasznos – főleg az elhúzódó control vs. control meccseken, ahol esetenként a fatigue sokat számíthat.

Zyrios deckje abszolút működött, hiszen egy 23:13-as szériát produkálva egészen Rank 10 Legendig menetelt a paklival. Íme a teljes lista:

Zyrios paklija
AAECAf0GCqICkwTbBtPFApfTAovhAtjnArfxAqf3Apz4Agq2B8QIm8IC58sC8tAC+NACiNIC/OUC6uYC6OcCAA==

A német játékos példája is jól mutatja, hogy időnként még a teljesen kioptimalizáltnak hitt listákat is érdemes lehet felülvizsgálni, hiszen mindig előkerülhet egy-két olyan tech lap vagy újdonság, ami megállja a helyét – pláne a mostani, még mindig viszonylag képlékeny metában.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva