League of Legends

Új Keystone a láthatáron – Ezúttal a Domination ág bővül


A Conqueror rúna után a Domination rúnaágba is érkezhet valami új.

Az új Conqueror rúna érkezésével sokakban felmerült a kérdés,  vajon ezután további rúnák érkezése is várható-e?

Riot Fearless nemrég azt nyilatkozta, hogy jelenleg is tesztelnek új rúnákat, ezúttal a Domination rúnaág bővítésére:

“Szeretnénk bővíteni a játékosok lehetőségeit. Sok hős pusztán azért nem használja a Domination rúnákat, mert nincs megfelelő Keystone, amit választhatnának. Azt szeretnénk elérni, hogy minél több opció létezzen minden hős számára, ezzel támogatva több játékstílust is. Ttisztában vagyunk vele, hogy nincs hely végtelen Keystone számára, így természetesen csak akkor adunk egy újat a meglévőkhöz, hogyha az feltétlenül indokolt, s javít a játékélményen.”

Az új rúnarendszer még aránylag friss, ezért gyakran láthatunk változtatásokat, illetve bővítéseket. Ez még egy darabig biztos így lesz, de a Conqueror rúna egy elég jó példa, hogy egy új Keystone mennyit változtathat a játékon, ezért nem csoda, hogy a Riot óvatos a változtatásokkal.

Riot Fearless szerint nem kizárt, hogy akár több újdonság is érkezhet a jövőben rúna téren:

“Egy pár ötlet már felmerült, hogy hogyan tudnánk még több rúnaopciót beépíteni a játékba, de a rúnák kidolgozása rendkívül hosszú idő, ezért ez még igencsak a jövő zenéje. Egy idő után valószínűleg elérjük majd azt a szintet, ahol már nem lesz hely új rúnákra, csak akkor ha teljesen új ágakat hozunk létre vagy a régieket helyettesítjük.”

Az új Domination rúna érkezésének időpontjáról eddig még semmit nem árult el a Riot, de valószínűleg hamarosan egy PBE update-ben kiderülnek majd a részletek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva