League of Legends

Változik a Gemstone Crafting – Szerencsére jó irányba!


A közösség hangja újból elérte a Riot Games fejlesztőit, változik a Gemstone Crafting a jövőben.

A Gemstone rendszer hamarosan bővülni fog egy új lehetőséggel, ami nem más, mint a Masterwork Chest.

A Gemstone a legritkább eleme a League of Legends Craft rendszerének, s emiatt elég értékes is. Vannak akik gyűjtik a köveket, hogy exkluzív tartalmakat farmoljanak ki maguknak, ám vannak olyanok is, akik ládákat és kulcsokat nyitnak belőlük. Merthogy erre is van esély, ugyanis olyan ritkák ezek a kövek, hogy a Riot Games alternatív craft lehetőségeket adott a Gemstone-t birtokló játékosoknak. Nem csak Gemstone exkluzív kinézeteket és ward skineket lehet szerezni a kövekből, átválthatjuk őket Hextech ládává és kulccsá, hogy egyből esélyünk nyíljon valami új kozmetikai tárgy feloldására.

Ezzel a rendszerrel csak egy probléma van, hogy a Hextech ládák nem garantálják, hogy kozmetikai elemek, tehát skinek lesznek a ládában, a sima Hextech kiadásból bármikor eshetnek karakter töredékek is (Champion Shard). Ennek a problémának a kiküszöbölésére hozta nemrég létre a Riot a Masterwork Chest-et, ami funkciójában hasonlít a Hextech ládákhoz, ám ezekből nem eshet karakter töredék.

A Gemstone-ból craftolható tárgyak listája pedig a következő frissítésben a Masterwork Chest-tel fog bővülni, így azok a játékosok, akik kizárólag kinézeteket szeretnének szerezni a Gemstone-jukból, a jövőben nyugodt szívvel beválthatják a köveiket Masterwork ládára.

Mondjuk ez az újítás sem egy saját ötlet volt, az egyik legnagyobb közösségi fórumon, a Reddit-en győzték meg a fejlesztőket a játékosok arról, hogy szükség van erre a bővítésre. Szerencsére hajlottak a rioterek a változtatásra, s azt ígérték “egy-két frissítésen belül” érkezik a bővítés.

Búcsút mondhatunk tehát a jövőben a stresszes, “vajon skin shardot kapok, vagy egy újabb Teemo champion shard-ot?!” gondolatoknak. A türelmetlenebb, nem éppen gyűjtőszellemű játékosok pedig végre tényleg azt fogják kapni, amiért beváltották a ritka köveiket.

Ti be szoktátok váltani a Gemstone-okat? Vagy gyűjtitek őket az exkluzív tartalmakért?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva