PUBG

Vélemény: Itt az ideje, hogy az SR-eknek végre nagyobb előnye legyen az AR-ekkel szemben


Hamarosan belenyúlnak bizonyos fegyverek tulajdonságaiba, mi ezeknek a változtatásoknak örülnénk.

A legutóbbi dev blogban arról volt szó, hogy megváltoztatják a fegyvereket. A fejlesztők már előre bejelentették, hogy kiveszik a world lootból a lvl 3-as helmetet, ami némiképp érthető, viszont a többi fegyver balanszát ígérték, hogy ne mindenki M4-gyel rohangáljon a pályán.

RIP M4 & lvl 3 helmet – Megváltoztatják a fegyvereket!

Ezúttal figyelmen kívül hagytuk a devek által sugallt korábbi fejleményeket és a saját belátásunk, illetve tapasztalataink szerint a következő változtatásoknak örülnénk a játékban:

Sniper Rifles

Az AR-ek szinte teljes mértékben tudják helyettesíteni az SR-eket a távolabbi harcok során, főleg egy M16, amit még egy Mini-14-re sem feltétlenül éri meg lecserélnünk, ha eredményesek akarunk lenni a távolsági harcokban. Az okozott sebzéseket lehetne még módosítani fegyverenként eltérően, de ha növelnék a lövedékek gyorsaságát, akkor végre valós előnyük lenne az SR-eknek az AR-ekhez képest. A Minit viszont túlságosan nerfelték, emiatt már szinte teljesen kiesett a metából, a sebzéséhez hozzá kellene nyúlni, hogy ne tűnjön el teljesen a süllyesztőbe.

A Miramaron található Winchesteren is lenne még alakítani való, érdemes lenne átgondolni a fejlesztőknek, hogy mondjuk lehessen scope-ot tenni rá, amit némi mókolással az életben magunk is megtehetünk.

Assault Rifles

Az M416 túlságosan OP, ezért mindenképp változtatni kellene rajta, hiszen a távolsági harcok esetén is az egyik leghatékonyabb AR. A rövid-középtáv esetén továbbra is maradhatna hasonlóan jó, könnyen előkapható fegyver, ha bármi történik. A mostani verziója teljesen feleslegessé teszi a dropban található AR-eket. Az AKM esetén pedig buffra lenne szükség, hiszen AR létére szinte csak közelre használható hatékonyan, de még ehhez is némi szerencsére van szükségünk, ugyanis hiába nagy sebzést okoz, ha irányíthatatlan a fegyver, ugyan ez igaz a Grozára is.

SMG

Az SMG-k frontján leginkább némi bővítésnek tudnánk örülni, ugyanis a kezdeti harcok után nem sokra megyünk az SMG-kkel, ha egy AR-rel találjuk szembe magunkat. Egy P90 vagy MP7/MP9-cel bővíthetnék az arzenált. A Thommy Gunhoz hasonló régi fegyvereket pedig még megtervezni is kár, ha teljesen alkalmatlanok a városon kívüli használatra, a fun faktorhoz pedig nem igazán adnak hozzá hosszabb távon.

Shotguns

Sure ARs need some tuning, but have you used a shotgun in this game??? from PUBATTLEGROUNDS

A shotgunok terén teljes a káosz. Az alapkoncepció az volna, hogy egy pontos lövésért cserébe akár azonnal a földre küldhetjük az ellenfelünket, de sajnos gyakran előfordul, hogy ez közvetlen közelről sem jön össze. Érdemes lenne átdolgozni a sebzésüket, hogy megérje kockáztatni a közelharcot velük, mert jelenleg csak akkor vannak használatban, ha nincs más fegyver.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva