Counter Strike

Az 5 legjobb ár/értékű gamer fejhallgató 20 ezer forint környékén


PUBG? CS:GO? LOL? Fortnite? Az összes játék alapja egy jó fejhallgató, nézzük 20 ezer könyékén mi éri meg!

Korábban írtunk a legjobb ár/érték arányú gamer egerekről és mivel nagy érdeklődés övezte ezeket a cikkeket, úgy gondoltuk, hogy érdemes folytatni ezt a sorozatot.

Az 5 legjobb ár/érték arányú gamer egér – 10 ezer környékén

Ezúttal a fejhallgatókat vizsgáltuk meg közelebbről. Első körben a 20 ezer forint környékét céloztuk be, ugyanis a leggyakrabban ebből az árkategóriából választ magának egy szimpatikus darabot a legtöbb gamer, viszont a audioeszközök esetén némileg nehezebb dolgunk van, mert nagyon sok dologgal próbálnak megzavarni a választásban, itt gondolunk például az 5.1 és 7.1-es rendszerekre, amelyek teljesen feleslegesek, sőt a legtöbbször csupán virtuális effektet jelent, ami bármelyik 500 Ft-os teszkós verzión is ugyan úgy működik, csak épp semmi haszna nincs.  Aki már hallott értelmes stereo fejhallgatót és high end 7.1 gamer fejhallgatót, az tudja, hogy egy jó stereo oda-vissza veri a 7.1-et, méghozzá feleannyiért.

“Ajándék” hangkártya

Az ajándék hangkártyák egyre gyakrabban tűnnek fel a porondon, viszont nem feltétlenül éri meg ezeket választani. Egyrészt az ajándék az sohasem ajándék, úgyis beépítik a termék árába. Másrészt pedig ha egy jobbfajta alaplappal rendelkezünk, ami némileg jobb integrált hangkártyát kapott, akkor nem feltétlenül fogunk előrelépést tapasztalni a fejhallgatókhoz adott külső hangkártyák esetén. Ha pedig külön hangkártyánk van, akkor egyenesen el kell ezeket felejteni, minőségben ugyanis alulmaradnak a fejhallgatókhoz ajándékba kapott verziók.

5. HyperX Cloud Stinger

Ár: 16 500 Ft

A HyperX legkisebb és egyben legolcsóbb tagja a Stringer, amit leginkább casual gamingre ajánl a gyártó, de ettől függetlenül az árához képest korrekt, minőségi anyagokból raktak össze és emelett még nagyot is szól, ezt ránézésre nem mondanánk meg róla. Könnyű, így hosszabb távon sem zavaró a használata. Persze némi kompromisszumot kell kötnünk az olcsó mivolta miatt, emiatt az egész fejhallgató műanyag lett, a hangerőszabályzója pedig a fejhallgatón kapott helyet, így nem épp a legkényelmesebb a hangerőt állítanunk rajta.

4. SteelSeries Arctis 3

Ár: 24 000 Ft

A SteelSeries új sorozata az Arctis nevet kapta, a legkisebb tagja pedig a 3-as típusszámot. Azt kell mondjuk, hogy a 3-as is jól sikerült, egyedi dizájnt kapott, egy jó mikrofonnal megtámogatva, emellett pedig a hangminősége is egész jó, bár 24 000 Ft-ért el is várja az ember.

3. Creative Sound Blaster H5

Ár: 13 000 Ft

A Creative üdvöskéje most nagyon jó áron szerezhető be, alapvetően 22 000 Ft környékén kapható, ám készletsöprés miatt most jókorát vágtak az árából, a kialakítása pedig hasonló a HyperX Cloudéhoz,  Durva basszus, szép magasok, fém váz, lecsatlakoztatható mikrofon, ennyiért nagyon megéri.

2. ASUS Cerberus v2

Ár: 22 000 Ft

Az ASUS javította a Cerberus összes hibáját és előálltak a 2. verzióval, ami ütősre sikeredett.  Egyedi dizájn, ami bár műanyagból készült, szerencsére a jobb minőséget képviseli. Óriási párnákat kapott és ezzel együtt a hangminőség is parádés, jók a mélyek és a többi tartomány is a helyén, nem karcosak a magasok sem, élvezet játszani és zenét hallgatni is vele egyaránt.

1. HyperX Cloud I / Qpad QH-90

Ár: 22 500 Ft

A két termék gyakorlatilag ugyan az. Ez a termék tette igazán naggyá a HyperX brandet, a legtöbb gamer nemhiába választja jó ideje a Cloudot. Elsőosztályú anyaghasználat a fejhallgató minden területén, fém váz, lecsatlakoztatható mikrofon, egyedi dizájn. A mikrofon minősége nagyon változó, de a HyperX supportja szerencsére nagyon segítőkész, szóval nyugodtan lehet hozzájuk fordulni. Emellett pedig a hangzásvilága is első osztályú, köszönhető a stúdió fejhallgató alapnak, V-karaktert kapott, ami némileg megemelt mély és magas hangokat jelent, ha pedig egy jó hangkártya mellett felcsavarjuk leviszi a fülünket.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva