Counter Strike

Ex-csalót vert a GameAgents, gabessonék 16:9-re kapták el a KQLY csapatát


Kellett ez a win, és az érte járó 3 pont a GOCASE kupán, ezzel 50%-osra javult a magyar csapat mérlege.

A GOCASE kupa második meccsén már nyerni tudott a GA, így jelenleg 1:1 a win-loss arány. A svájci rendszer értelmében pedig aki hármat nyer továbbjut, aki hármat veszít az kiesik. Az első meccsüket a fnatic Academy ellen bukták el, hosszabbításban húzták a külföldiek. A magyar csapaton már ekkor is látszott, hogy sokáig juthatnak a 10 000 dolláros kupa mezőnyében, és ezt a második meccsen már élesben is bebizonyították.

KQLY francia-belga csapata még nem találkozott a GameAgents-szel, azonban ezt az első találkozót se fogják nagyon emlegetni.

Az egykor VAC bannal pályán kívülre küldött Titan játékos ugyan a legjobb értékelést kapta csapatában, egyedül kevés volt a magyarok ellen. Nincsenek jó formában a Vexednél, ráadásul koloRRR ellen nem volt ellenszer az utolsó körökben. Kár, hogy a kamera ebben a szögben maradt, ám még így is gyönyörű ez 4k:

Most már csak kettőt kell tehát nyerni, és ott vannak a rájátszásban a 2,5 millió forintos kupán. Gabessonnak mostanában jól megy a szekér, rendre ott van a kiemelt játékosok között, koloRRR pedig az AWP-vel régóta fix már ott minden mérkőzésen. Csak így tovább GA!

hltv.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva