PUBG

Kar98k kiegészítők tesztje: Mennyiben befolyásolják a fegyvert?


Melyek a legjobb kiegészítők és milyen a hatásuk is pontosan? Ezeket tudhatjuk meg ebből a cikkből.

Elég sok álhír terjeng a Kar98k kiegészítőiről, egyesek szerint pár kiegészítő semmire sem jó. Mivel a Karabiner 98 Kurz egy elég régi fegyver, ezért a játékban a scope-on kívül csupán két kiegészítőt tudunk ráaggatni, egyet a tusra, egyet pedig a cső végére.

Cheek Pad

A Cheek Pad Ereje | Forrás: WackyJacky

A Cheeck Pad alapvetően a visszarúgást csökkenti 20%-kal, de mivel a Kar98k egylövetű, így itt ez nem igazán számít semmit, ellenben a Cheek Pad másik tulajdonsága, hogy a fegyver vízszintes mozgását is visszább szorítja scope közben. Ez gyakorlatilag azt eredményezi, hogy ha nem tartjuk vissza a levegőt, akkor némileg könnyebben tudunk célozni, ugyanis nem annyira mozog a célkeresztünk. Ez a Kar98k esetén is jól jön.

Bullet Loops

Bullet Loops teszt | Forrás: WackyJacky

Az viszont senkit nem fog meglepni, hogy a Bullet Loops-nak van értelme a Karon, hiszen gyorsabban tölti újra a fegyvert, méghozzá 25%-kal, ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy 1 másodpercet spórolunk az újratöltések között. Viszont a két lövés között eltelt időt nem csökkenti.

Compensator

Compensator teszt | Forrás: WackyJacky

A compensator pedig míg az SKS esetében szinte létszükséglet, addig a kar98k esetében semmilyen hatása nincs a fegyverre.

Flash teszt

Flash teszt | Forrás: WackyJacky

Korábban, az AR kiegészítők tesztjében szó volt róla, hogy a Flash Hider a nevével ellentétben valójában nem teljesen tünteti el a torkolattüzet, erre egyedül a Suppressor képes, ami persze még a fegyver hangját is tompítja. A compensator itt sem segített.

Hang teszt

A Kar hangját 1000 méterig meghallani, ha csak nem szerelünk fel rá egy suppressort, akkor ez rögtön a felére csökken és csak 500 méterig leszünk hallhatóak.

Összegzés

A Kar98k esetén a Compensatort el kell felejteni, ugyanis semmilyen hatással nincs a fegyverre. A Flash Hiderrel már jó úton járunk, mert részben eltünteti a torkolattüzet, de teljes munkát csak a Suppressor végez. A Bullet Loops segítségével gyorsabban újratölthetjük a fegyverünket, ezzel 1 másodpercet nyerve, viszont a Cheek Pad esetén nem imbolyog olyan mértékben a célkeresztünk, ezért érdemes ezt a kiegészítőt is számításba venni a fegyver esetén.

A tesztet WackyJacky101 készítette, ne hagyjátok ki a videóját a témával kapcsolatban:

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva