League of Legends

Végre Nunu is felkerült a hősfrissítések listájára, érkezik a VGU!

Hemi - Bíró Tamás - 6 éve Címkék: Nunu, VGU,

Nunu az egyik legrégebbi hős a játékban, így nemcsoda, hogy mostanra eljárt felette az idő.

Nunu ezennel hivatalosan is felkerült a Riot hősfrissítési listájára, ami azt jelenti, hogy hamarosan egy teljesen új, naprakész Nunut kapunk. A nemrég megjelent champion roadmap-ben láthattuk, hogy Aatrox és Akali lesz a következő két hős, akit átalakít a Riot, Nunu pedig rögtön utánuk következik majd. A hősfrissítések sorrendje nem 100%-ig biztos, azonban mivel Aatrox és Akali már régóta tervben vannak, Nunu pedig csak most lett bejelentve, így a hősnek valószínűleg ki kell várnia a maga sorát.

Nunu hősfrissítéséről már régóta megy a szóbeszéd, így senkit nem lepett meg igazán a bejelentés. Riot Reav3 az alábbiakat nyilatkozta a frissítéssel kapcsolatban:

“Végül eljött a következő nagy projekt, Nunu hősfrissítésének ideje is. Nunu felett egyértelműen eljárt az idő, ami nem csoda, hiszen az egyik legrégebbi hősről beszélünk, frissítésénél a nulláról kell újra felépítenünk, így a VGU egy teljesen új hőst eredményez majd. Ezzel együtt nem fogunk mindentől megszabadulni, hiszen Nunu és Willump rendelkezik egy pár ikonikus képességgel, amit nem szeretnénk teljesen eltüntetni.  A VGU-ban szeretnénk a hangsúlyt Nunu és Willump kapcsolatára helyezni, ezzel megmutatva a köztük lévő barátságot.”

Mostanában rengeteg komolyabb témájú és sötét múltú hőst és hősfrissítést láthattunk, ezek után nagy ugrás lesz az új Nunu, ami egy sokkal könnyedebb sztorival áll majd elő.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva