League of Legends

Két különös build, amivel Rekkles elérte a koreai Challenger-t


Rekklesnek még Challenger szinten is van ideje új buildeket tesztelni.

Rekkles nemrég a koreai szerveren is elérte a Challenger rangot. Mindezt úgy, hogy közben két teljesen új buildet is kipróbált.

Az első kérdéses kombinációt Xayah-val használja. A játék elején egy szokatlan Guinsoo’s Rageblade kezdéssel indít, ami egy furcsa választásnak tűnhet Xayah-ra, mivel a Guinsoo nem háromszorozza meg a hős kidobott tollainak számát, viszont a tárgy passzívja Xayah WDeadly Plumage (Deadly Plumage) képességével együtt elképesztő sebzést produkál. Mindezt Rekkles kritikus sebzést adó tárgyakkal párosítja, ami még tovább növeli a kombó hatékonyságát, mivel a kritikus sebzés + Guinsoo passzív + Xayah W együtt képes pillanatok alatt egy egész csapatot eltüntetni.

A másik build alanya Ezreal, akivel Rekkles még furcsább dolgokat művelt, mint Xayah-val. A build mindkét tárgyat használja, amihez Tear of the GoddessTear of the Goddess kell, azaz Manamune-t és Archangel’s Staff-ot is épít a hősnek. Ezreal a játék végére általában eléggé visszaesik, ez a build azonban segít neki, hogy végig hasznos maradjon. Habár az  Archangel’s Staff nem egy tipikus Ezreal tárgy, nem jön rosszul egy kis plusz AP és a tárgy aktívja is hasznos tud lenni, de legfőképp azért van rá szükség, mert a tárgy által biztosított bónusz mana tovább növeli a Manamune sebzését.

Az alábbi képen láthatjátok Rekkles Ezreal rúnaoldalát, illetve a teljes buildet a képességek fejlesztési sorrendjével együtt.

 

Szerintetek valóban két kivételesen erős új build született, vagy csupán az a helyzet, hogy Rekkles zsenijével bármi működik?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva