Gaming

“Lionnál hibáztunk, a hármas sebességű Operátorokról pedig tudjuk, hogy túl erősek”


Kérdezz-felelek során derült ki sok érdekesség a Ubisoft R6-ra vonatkozó tervei kapcsán.

A Ubisoft tartott egy kérdezz-feleleket tegnap, melyben több mindenre válaszoltak a balansz változtatásokat illetően, főleg Lionnal kapcsolatban tudtunk meg részleteket.

A támadónak közel 100%-os pick rate-je van a Rainbow Six Siege Pro League-ben, így várható volt, hogy nerfelni fogják. Egyrészről 20 másodpercre nő a scan képesség közti két aktiválás lehetősége, a mennyisége háromról kettőre csökken, de ami a legfontosabb: ha abbahagyjuk a mozgást, miután kiszúrt minket, akkor nem leszünk láthatóak Lion számára.

forrás: rainbowsix.wikia.com

“Tudjuk, hogy a profi játékosok már előre figyelmeztettek, hogy túl erős lesz Lion, de nem mindig vehetjük figyelembe a véleményüket. Jelen szituációban hibáztunk, ezeknek a változtatásoknak már a kezdetektől bent kellettek volna lenniük. Azt gondoltuk, hogy ha szimplán megállunk, hogy kijátsszuk a képességet, akkor az túl gyengének fog bizonyulni – tévedtünk, jelen formájában nincs counterplay ellene.”

Amit még fontosnak tartunk kiemelni, és izgatottan várjuk az az armor-speed dinamika változtatása. A 36 operátor mozgékonysága és szívóssága 1-3 közti skálára van beosztva – ez konkrétan azt jelenti, hogy az olyan lassan mozgó, nagyobb hitbox-szal rendelkező karakterek, mint például Rook tankosabbak, nehezebben ölhetőek meg elméletben.

forrás: pinterest

A valóságban azonban a kis hitbox-ú, gyorsabb karakterek nyerik a harcokat, ha gyors kandikálásokkal operálnak. Fel is vetették ezt a kérdést Redditen, megnyugtató választ kaptunk:

“Igen, valóban a 3-as sebességűek nem egyenlőek a 3-as armosokkal, hanem jobbak. Dolgozni fogunk azon, hogy egyrészt a hármas sebességűeket kevésbé legyenek dominánsak, az egyesek pedig többször legyenek választhatóak.”

Azt is elárulták, hogy 3 operátort terveznek átdolgozni a közeljövőben, az egyikük valószínűleg Echo.

forrás: http://rainbowsix.wikia.com

Az egészet ide kattintva elolvashatjátok.

Szerintetek korrekt változtatásokat kap Lion?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva