PUBG

WH+Teleport+Aim+Repülés – Mit néz a BattlEye, ha ezekért nem bannol instant?


Mi történt az utóbbi időben a BattlEye-jel és mire képesek a csalók mostanában? Ezekre kerestük a választ.

Sokakban felmerül a kérdés, hogy mi újság az eleinte még oly’ jól szuperáló BattlEye rendszerével? Láthatóan nem igazán bírnak egyedül szembeszállni a csalókkal, ezért döntöttek úgy a PUBG fejlesztői, hogy egy új anti-cheat rendszert hoznak, ami a Xenuine – mellesleg emiatt jönnek állandóan a 25 megás update-ek, jelenleg is tökéletesítik az új rendszert -. A BattlEye fejlesztői pedig régebben havi, sőt gyakran heti rendszerességgel jelentkeztek, hogy mi is történt az adott időszakban, ám február óta semmilyen életjelet nem mutattak.

Januárban még több, mint 1 millió cheatert bannoltak, persze azóta is osztják a bannokat, viszont hivatalos adatot rég nem láttunk arról, hogy milyen mértékű lenne a csalók száma az elmúlt időszakokban.

A legnagyobb kérdés pedig az, hogy mit is bannol a BattlEye és mikor, hiszen a játék közben gyakorlatilag bármit megengedhetnek maguknak a csalók, az alábbi videóban jól látható, hogy mennyit számít, ha valaki benyomja a GOD mode-ot.

A házakon keresztül le lehet lőni bárkit, megoldható, hogy a knockolt ember ne haljon meg az idő lejárta után sem, vízen járás, teleport, wh, aim, nem probléma. A történet iróniája, hogy maga a játék ölte meg a csalót, méghozzá a jó öreg 3-as motor segítségével.

A videóban szereplő cheater

Az pedig, hogy valaki csal, nem jelenti, hogy automatikusan a legjobb játékos lesz. Bár squadban remekelt emberünk, a Solo és a Duo teljesítménye nem a legacélosabb, hogy finoman fogalmazzunk.

Azt, hogy mi történt a BattlEye csapatával, nem tudjuk, de jelenleg csak az új Xenuine anti-cheatben maradt némi reményünk. Reméljük jó munkát végez a PUBG Corp. és tényleg olyan kemény lesz az új cheat, ahogy azt mondják.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva