PUBG

2.2 GB-os PUBG frissítés changelog nélkül – nézzük csak meg jobban!


Sajnos még mindig nem a hibátlan kommunikációról híres a PUBG Corp.

Tegnap Test Serverre megérkezett már a több mint két gigabyte-os frissítés, azonban sem akkor, sem most, az éles szerverekre való átkerülés során nem érkezett leírás a nem túl apró méretű csomag mellé. Nem igazán bőbeszédűek a fejlesztők a patch-csel kapcsolatban, így megpróbáltunk kicsit utánajárni a dolgoknak.

A teszt szerver változásai a tegnap nap folyamán

Ha jobban megnézzük a tesztszerver változásait a steamdb.info weboldalt segítségül hívva, akkor láthatjuk a fenti képen, hogy elég sok játékfájl frissült kb. 24 órája, majd rá 9 órára bekerült a játék mappájába egy “titokzatos”  TslXETE.exe nevű fájl. Bár ismeretlennek tűnhet a neve, nem most találkozhatunk vele először. Érdemes egy pillantást vetni a tizedik frissítéssel érkező változásokra:

Bizony-bizony, 10. frissítésben találkozhattunk vele először

Csökkent az FPS-ed? Nem vagy vele egyedül!

A XETE mappa és fájlnév feltehetőleg a Xenuine kódnevű anti-cheat megoldást rejti magában, melynek hála a felhasználóbázis egy része egész komoly teljesítménygondokkal küzd lassan két hete. Erről a fenti posztban olvashatsz bővebben.

A reddit népe természetesen rákérdezett a fejlesztőknél is a dologra, ám ahogy már említettük, nem voltak túl bőbeszédűek:

Így tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy semmi említésre méltót nem tartalmaz a patch (legalábbis felhasználói szemszögből tekintve, hiszen mégiscsak hozzányúltak a fájlok elég nagy részéhez, könnyen lehet, hogy a következő Eventet is előkészítették ezzel a frissítéssel), egyedül az anti-cheaten finomítottak kicsit. Bár egy 2.2 GB-os frissítést akkor sem szabadott volna teljesen szó nélkül hagyni, ha mást nem, egy tweetet kiírhattak volna a fejlesztők.

Természetesen ha a későbbiekben valamilyen csoda folytán még is érkezne changelog az updatehez, azonnal frissíteni fogjuk a bejegyzést.

Update 6:13 – nem várható changelog, valóban csak az anti-cheat frissült:

Jövő héten feltehetőleg egy nagyobb frissítésre készülhetünk, hiszen a roadmapben leírt tervek alapján épp most lesz majd aktuális a 2. nagyobb frissítés. Talán egyszerre kapjuk meg a beígért fegyverváltoztatást és a mapválasztót? Könnyen meglehet!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva