Hearthstone

Ma este megnyílik az új játékmód, a Monster Hunt: íme minden tudnivaló


Összeszedtünk nektek minden fontos információt az új egyszemélyes Hearthstone kalandról.

Bár eredetileg még az új kiegészítővel, a The Witchwooddal párhuzamosan jelentették be, végül mégis kicsit többet kellett várnunk a Hearthstone új egyszemélyes játékmódjára, a Monster Hunt ugyanis csak ma, két hét csúszással kerül be a játékba. 19 órakor indul a Vadászat – lássuk, mit érdemes tudni róla!

Az alapok

A Monster Hunt hasonló elven működik majd, mint az előző kiegészítővel bekerült single player kaland, a Dungeon Run, vagyis itt is az lesz a feladat, hogy egy huzamban le kell győzni 8 boss-t. A tematika és az ellenfelek azonban teljesen újak lesznek.

A hősök

Az új játékmódban nem a szokásos class-ok közül választhatunk majd, hanem teljesen új hősöket kapunk. Természetesen ezek is egy-egy class-hoz kapcsolódnak, de egyedi Hero Power van mindegyiküknek. Ők lennének azok:

Houndmaster (Hunter)

Hero Power: kapsz egy 1/1-egy Bloodhoundot Rush képességgel

Tracker (Rogue)

Hero Power: Discoverelj egy class spellt, amit ebben a meccsben játszottak ki.

Cannoneer (Warrior)

Hero Power: Elsüti az összes ágyúdat. Ha legalább egy lény meghalt, akkor frissíti a képességet.

Time-Tinker (Mage)

Hero Power: a köröd újrakezdődik az elejétől.

Fejlesztések

Hasonlóan a Dungeon Runhoz, itt is folyamatosan bővül majd a paklink az egyes boss-ok legyőzésével. Ezúttal is három opció közül kell majd választanunk a harcok után, bizonyos időközönként pedig különféle passzív képességeket, illetve erősebb Hero Powert is lehet majd választani.

Hátlap

Egy jutalom biztosan lesz: az egyedi Monster Hunt hátlap, melyet nagy valószínűséggel Hagatha legyőzésével lehet majd megszerezni.

A Nemezis harcok

A Dungeon Runnal ellentétben a végső főellenfélharc nem véletlenszerű lesz a Monster Huntban, hanem mindegyik hős egy bizonyos Nemezissel fog majd összecsapni a végén. Ezek közül eddig kettőre derült fény: Darius Crowley (Cannoneer) ellenfele Lord Godfrey lesz, Houdmaster Shaw-é (Houndmaster) pedig Glinda Crowskin.

Hero Power: célpont lény és a mellette lévő lények 2-t sebződnek
Hero Power: amikor van lénye, a hős Immune.

Lesz egy fő-fő-boss is, Hagatha, akit úgy lehet majd megnyitni, ha legyőzöd mind a négy Nemezist. Az ő képessége sem ismert még.

A többi boss

A “normál” ellenségeket itt nézhetitek meg (a gyűjtésért köszönet a Hearthstone Top Decks csapatának!)

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva