Hearthstone

Nem kaptál pakkot a Tavern Brawlért? Van rá magyarázat!


Senki sem távozik üres kézzel - igaz, ezúttal nem mindenkinek Classic pakk a jutalom.

Furcsa dolgot tapasztaltak egyes játékosok a szerda este érkezett új Tavern Brawl kapcsán, különös panaszáradat lepte el ugyanis a különféle közösségi felületeket:

sokan azt írják, hogy az első győzelemért nem kapták meg az ilyenkor szokásos Classic pakkot, csak egy hátlapot.

Bug? Vagy szándékos lenne a dolog? Hamar kiderült, hogy az utóbbiról van szó, a Blizzard ugyanis megerősítette, hogy így szeretnének kedveskedni azoknak, akik korábban lecsúsztak a Year of the Mammoth hátlap megszerzéséről. Ez volna az:

A Year of the Mammoth hátlap

A Hearthstone egyik vezető producere, Yong Woo a Twitteren azt írja, hogy márciusban a Ranked rendszer változása miatt sokan nem szerezték meg az “évadzáró” hátlapot – az új szisztéma szerint ugyebár már nem Rank 20-nál, hanem 5 Ranked győzelemnél jár a cardback. Ezzel a megoldással szerették volna kárpótolni azokat, akik lemaradtak róla.

Az új Tavern Brawl, az A Witchy Recipe egyébként elég jó lehetőség mindenki számára, hogy kipróbálja a legújabb Legendary lapokat és a The Witchwooddal bejött új mechanikákat, hiszen az előre összeállított paklirecepteket lehet benne letesztelni. Hogy melyik kilenc deckről van szó pontosan, arról korábbi cikkünkben olvashattok.

Még nem tudtad kipróbálni a legújabb paklikat? Most itt a lehetőség!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva