Gaming

Figyelem: Ne frissítsetek az új Nvidia driverre, ugyanis újraindulásokat okozhat!


Érdemes távol tartani magunkat az új drivertől, ugyanis többen jelentették, hogy problémát okozott a frissítés után.

Két napja az Nvidia kiadta a legfrissebb driverét, amely a 397.31 típusszámot kapta, ám jelenleg több probléma is tulajdonítható ennek az illesztőprogramnak. Kezdetben a GTX 1060 videókártya tulajdonosai panaszkodtak, ugyanis többeknél újraindulást okozott az új driver.

Windows 8.1-em van GTX 1060 mellett és felhozta a Geforce Experience a legújabb 397.31 -es drivert, amit fel is telepítettem, de azután újraindult a gép. A driver összeomlott, majd a gép indulásánál egy felugró ablak azt tanácsolta, hogy telepítsem újra a nvidia illesztőprogramot. Visszatettem a régebbi verziót és eltűnt mindenféle problémám. /Nvidia fórum

Először úgy tűnt, hogy csak a PNY, Palit és Gainward kártyáknál fordul elő a hiba, de azóta kiderült, hogy a többi gyártó termékei is ugyan úgy érintettek , sőt már kártyáknál is előfordultak érdekességek, ezt a régebbi GTX 780 tulajdonosok is megerősítették, szóval érdemes várni a frissítéssel, amíg az Nvidia nem orvosolja egy hotfix formájában.

Aki már frissített, annak ajánlott visszatenni a korábbi 391.35 stabil verziót. Ehhez el kell távolítani az nvidia drivereket a gépről, amit érdemes a DDU-val megtenni, ez ugyanis gyorsan, egybe eltávolít minden drivermaradékot a gépről, majd tehetjük is vissza a 391.35-öt ezek után.

A Windows 10 automatikusan is felteheti a legfrissebb drivert, így aki újraindítást tapasztal, az is downgrade-eljen a korábbi verzióra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva