League of Legends

Megjelent a legújabb hős az MSI hype videóban!

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: hős, új,

A Riot Games egy újabb részletet hintett el a közelgő új karakterről.

A Riot Games kitolta az idei MSI egyik hype videóját, s amire a legkevesebben számítottak, az éppen a legújabb hős megjelenése.

A videóban több kaotikus háború jelenetet is láthatunk, ahol a League of Legends karakterei mellett profi játékosok is kiveszik a részüket az összecsapásból. Kha’Zix széttépi ellenfelét, Elise egy hatalmas Smite-tal pusztítja el a Baront, majd amikor a kamera a vízparton haladon Janna-ra közelít, megjelenik egy eddig még nem látott karakter körvonala a vízben. (A jelenet 0:45-nél látható)

Az a félelmetes lény, ami megjelenik a vízben könnyen elképzelhető, hogy az új karakter. Sötét, hátborzongató alaknak tűnik, ráadásul a vízben él. Eddig pontosan ennyit tudunk az új hősről, valamint még annyit, hogy támogató lesz.

Újdonság: Érkezik egy új, “sötétebb” témával ellátott támogató hős!

Ha valaki, akkor ez a lény tökéletesen beleillik a Creature from the Black Lagoon (A Fekete Lagúna lénye) tematikába. Egy biztos, a sziluettből nem éppen olyan lénynek látszik, akivel szívesen találkoznánk este egy sikátorban.

Ami érdekes, hogy ezzel valószínűleg megdőlt az a teória, miszerint a karakter egy rája-szerű lény lesz. Inkább hasonlít a körvonala az Epic Games nagy sikerű játékának, a Fortnite-nak, az egyik kinézetére, ami idén jelent meg. Ez a kinézet nem más, mint a Raven.

Raven, Fortnite Battle Royale

A Riot Games tehát újból belekezdett a már jól ismert játékaiba, most heteken keresztül az egész közösség az új hős kiléte körül fog pörögni. De véleményünk szerint ezt a kezdetektől kiválóan csináljak, így kell felcsigázni a játékosokat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva