Counter Strike

Két mérkőzés után pakolt a GameAgents az Adria Masters belgrádi lanjáról


Nem jött össze a továbbjutás a szerb eventen

A torna a következőképpen nézett ki:

  • 4 meghívott, 2 nyílt kvalifikáción keresztül érkezett csapat
  • 2 darab három fős csoport
  • Bo1-es csoportkörök
  • 1-1 kieső mindkét csoportból, a többiek egyenes kieséses ágrajzon mennek tovább
  • összdíjazás: 5 000$

A GameAgents a meghívott csapatok táborát erősítette. Az első mérkőzésüket az egyik kvalifikációból érkező együttes ellen vívták, akik nem voltak annyira jók, de a játék a GameAgents-nek sem ment. A probléma az egész lanon inkább azzal volt, hogy jónéhány emberelőnyős szituációt buktak el a srácok, akár retake ellen, akár retake közben. Íme egy példa az első meccsükről:

A félidőt még nyerték Gabiék, de a Ct oldal nem volt túl acélos, így végül 11:16-ra kaptak ki a papíron könnyebbnek vélt ellenfelüktől. Flash és Barcode sajnos nagyon alulteljesítették magukat

hltv.org

Érkezett a következő mérkőzés a román Nexus ellen, akik hasonló szintet képviselnek mint a GA. Idén már kétszer elkapták Gabiék a Nexus grabancát, igaz az még a Zero féle lineuppal történt. Ez viszont most nem nyilvánult meg. A map Cobblestone lett, ami mindkét ötösnek szeretett pályája, viszont itt is a Traines formula győzedelmeskedett, sajnos Barcode nem találja még a régi formáját, reméljük hamarosan berobban majd ismét, mint régebben tette. Igencsak fájó 3v5-öt vesztettek el azonban a végén, ami a hazautazást is jelentette. Szép volt a retake, de idő már sajnos nem maradt a defuse-ra, így 13:16-ra vesztették el ezt a pályát is.

hltv.org

Most nem szabad azonban feladni, rá kell feküdni a gyakorlásra és kijavítani a hibákat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva