Counter Strike

Kiestek a GOCASE kupából, hatalmas verést kapott a GameAgents


Talán a legkönnyebben verhető spanyol csapattól szenvedtek vereséget. Szó szerint.

Mirage a GA-nak talán a legjobb, az x6tence-nek pedig középszerű pályája. A spanyolok 1:16-ot játszottak az AVANGAR-ral, kikaptak az EPG-től, és szinte mindenkitől, akiket Gabiék az utóbbi időben elvertek, vagy szoros meccset játszottak. Rengeteg érvet lehetne sorolni még amellett, hogy miért a magyaroknak kellett volna nyerni ezt a találkozót. Ennek ellenére köze nem volt a játékhoz a GameAgents csapatának, nem nagyon voltak tradek, kicsit úgy játszottak, mintha egy pár napos mix lettek volna. Voltak jó elgondolások, de sajnos a spanyoloknál minden player talán élete formáját hozhatta. Ő is ScreaM demókon nőhetett fel:

Utalhat erre talán a nem túl sportszerű “teabag”-elés is:

Sajnos Barcode továbbra sem remekel, reméljük lassan összekapja magát ő is. Azért volt pár szép megmozdulás magyar oldalról is, FLEAV tökéletes duplával büntette meg az agresszív Ct-ket. Kár, hogy a 3v5-öt lehozta a spanyol csapat:

Alább egy szinte tökéletes B védelmet prezentál nekünk gabesson és FLEAV:

Összességében sajnos ez a kiesés nem jött túl jól az ötösnek, azonban aggodalomra semmi ok, a Gamdom Premier ligában még mindig ott vannak, május 5-én érkezik a következő mérkőzésük onnan a Quantum Bellator Fire ellen.

hltv.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva