Fortnite

Teeqzy egy állat! – Új Solo Squad világrekord született!


A francia olyat húzott, amit nem sokan gondoltak volna, hogy lehetséges.

Jobban nem is lehetne zárni a harmadik szezont, mint ahogyan Teeqzy tette. A francia játékos profi szerződéssel a Millenium csapatához tartozik, míg “szabadidejében” streamel a nézőinek. Persze jelenleg a Fortnite profik között még csak utóbbi hoz igazán kenyeret a házhoz, de remélhetőleg ez a közeljövőben drasztikusan változni fog és a PUBG mellett az Epic Games nagysikerű Battle Royale-ja is berobban az esport világba.

Már csak azért is, mert ha ilyen tehetségek vannak a közösségben, akkor azt minél több embernek látnia kell! Teeqzy  ugyanis legutóbbi közvetítésében megdöntött egy elég impozáns világrekordot! A profik szórakozása, hogy Solo Squad módban teljesítenek, ami annyit tesz, hogy egyedül ugranak be a pályára teljes csapatok ellen. Mindennek természetesen az is a lényege, hogy stream közben a lehető legtöbb kill-t szedjék össze, ezzel elkápráztatva nézőiket.

A Solo Squad Kill rekord eddig 37 volt, s egy FunkBomb nevű játékos nevéhez fűződött a hihetetlen teljesítmény. Nem is nagyon gondolta talán senki a közösségben, hogy ez a rekord egy hónapon belül megdől, már azért sem, mert amikor a Fortnite két legnagyobb alakja, Ninja és TSM Myth is csak 42 kill-t hoz össze duóban, akkor a Solo Squad 40+ elérhetetlennek tűnik…

De csak tűnik, mert a Millenium üdvöskéje határozottan bemutatott mindenkinek, ugyanis nem egy-két gyilkosságot vert rá az előző rekordra, hanem egyből hatot! Igen, a legújabb világrekord bőven negyven fölött van, Teeqzy 43 kill-lel felült a Solo Squad Kill trónra, s valószínűleg egy ideig nem is nagyon fog távozni onnan. A francia srác elgáncsolta lényegében a fél lobby-t, ami bárhogyan nézzük, óriási teljesítmény!

A teljes mérkőzés visszajátszása:

Nézd meg Teeqzy_ 43KILLS című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Az érdemből még az sem vesz el semmit, hogy az utolsó csapat rendesen agyatlan volt, sikerült építeniük egy skybase-t, aminek alapjául egy egyplatformos lépcsősor szolgált. Gondoljuk a streamer sem hitt a szemének, egy erős homlokcsapás után kivégezte az utolsó gárdát, majd rájött, övé az új világrekord. Örömét a Twitteren is megosztotta a közösséggel.

 

Hihetetlen teljesítmény, stílusos kivitelezés. Még biztosan hallunk a jövőben a francia játékosról!

Nektek mennyi volt eddig a maximális kill-etek egy mérkőzés alatt?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva