League of Legends

Az Origen bemutatta az EU Masters legnagyobb Wombo-Combo-ját!


Froggent leginkább az Anivia tudásáról ismerhetjük, de most ismét megmutatta, hogy azért más hőssel sem kell félteni.

Az Origen Európa egyik legnagyobb neve, ha League of Legends-ről van szó. xPeke, a spanyol legenda saját csapata ugyan látott már jobb napokat is, de talán most úgy néz ki, hogy feléled a csapat és újból esélyt kap arra, hogy visszaszerezze régi becsületét. A csapat két legolajozottabb fogaskereke Forg1ven és Froggen volt, akik oroszlánrészt vállaltak az  IlluminaR Gaming ellen, akiket egy 3-0-ás söpréssel intézett el az Origen, így megnyerve az EU Masters bajnokságot.

Az első meccset Forg1ven hozta, de a másodikban Froggen ellopta a show-t a videóban látható,l elképesztő Cassiopeia megmozdulással. Mikor meglátta, hogy az ellenség beszorult egy rossz pozícióba, azonnal kihasználta a lehetőséget és egy gyönyörű Flash+W kombóval biztosította, hogy senki ne meneküljön, majd az ultival megpecsételte az ellenfelek sorsát. Az ulti után az Origen sikeresen levadászta a maradék IlluminaR játékosokat is, amivel egy hihetetlen gyors ászt értek el.

Froggen megmozdulása kulcsfontosságú volt a sorozatban és bebiztosította az Origen győzelmét. Vajon ismét számolni kell az Origen-nel a profi szcénában?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva