League of Legends

Gyengítené a kritikus sebzést használó lövészeket a Riot

Hemi - Bíró Tamás - 6 éve Címkék: adc, Krit,

Úgy néz ki, átalakítás vár a kritikus sebzést adó tárgyakra.

A jelenlegi metában nagyon sok múlik az alsó ösvényen. Rengetegszer már az első 10-20 percben eldől egy meccs, mivel az egyik ADC olyan nagy előnyre tesz szert, hogy az már visszafordíthatatlan a másik csapat számára. A Riot nem szeretné, hogy az alsó ösvénynek nagyobb szerepe legyen a többi pozíciónál, ezért elég nagy változtatásokra készülnek, főleg a kritikus sebzést használó lövészekkel kapcsolatban.

Riot Axes a változtatásokról:

“A lövészeknek az utóbbi időben túl nagy szerepe van a meccsekben, ez pedig egyáltalán nem jó a többi pozíció játékosai számára. Az ösvényben erős ADC-k szinte teljesen eltűntek a metából, mivel most minden a “late game” lövészekről szól, akik hiába kapnak ki az ösvényen, a végére úgy is erősebbek lesznek mint ellenfelük. Mostanra csak azok a “lane bully” hősök maradtak erősek, akik a játék végére is erősek maradnak, mint pl: Caitlyn, Varus.”

A meta kiegyensúlyozása érdekében a Riot két tárgyat is át fog dolgozni, az Infinity Edge-et és az Essence Reaver-t. Mindkét tárgy sebzése csökkenni fog, illetve kisebb változtatások is várhatóak, mint például, hogy az Infinity Edge kritikus sebzésének egy része mostantól “true damage” lesz.

Ezeken a változtatásokon kívül a Riot Axes azt is említette, hogy buffolni fogják azokat a lövészeket, akik kevésbé használnak kritikus sebzést. Ezt szintén két tárgy változtatásán keresztül szeretnék elérni. Ez a két tárgy Blade of The Ruined King illetve a Bloodthirster, melyek leginkább az életlopás miatt erősek.

Szerintetek is túl erősek a krit ADC-k?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva