Hearthstone

Ezt a 10 lapot használják a legkevesebbet a Hearthstone-ban


A jó lapokról rengeteg szó esik, de a mi a helyzet a legrosszabbakkal?

Rengeteg mém és poén születik a Hearthstone leggyengébbnek vélt lapjairól: a Magma Rager, a Lorewalker Cho, a Moorabi vagy éppen mostanság a Duskfallen Aviana szépen kapják az ívet a játékosoktól. Joggal merül fel azonban a kérdés: tényleg ezek lennének a legbénább lapok a játékban? Úgy döntöttünk, utánajárunk!

Beletúrtunk könyékig a HSReplay.net statisztikáiba, ahol rászűrtünk arra, hogy melyik lap mennyi deckben szerepel az adatok szerint. Ez alapján íme a 10 legkevesebbet játszott lap jelenleg a Hearthstone-ban:

#10 – Patient Assassin

#9 – Savagery

#8 – Wicked Skeleton

#7 – Deathaxe Punisher

#6 – Ticking Abomination

#5 – Furnacefire Colossus

#4 – Spectral Pillager

#3 – Glacial Mysteries

#2 – Keening Banshee

#1 – Arcane Golem

Az első helyen tehát egy használhatatlanná nerfelt lap, az Arcane Golem szerepel, amely korábban Charge képességgel és 4/2-es statokkal rendelkezett, mielőtt a Blizzard változtatott rajta két évvel ezelőtt. A statisztikák szerint a paklik 0.002%-ában, vagyis minden 50000. deckben szerepelt, a The Witchwood megjelenése óta pedig 800 alkalommal lett kijátszva, ami szintén negatív csúcs – ebben persze csak a Deck Trackert használó játékosok és ellenfeleik vannak benne, a teljes “HS-populáció” nem.

Az első Legendary lap a 16. a fordított listán: ez nem más, mint a The Beast, mely a paklik 0.007%-ában kapott helyet.

Aki a teljes szégyenlistát szeretné átfutni, az ide kattintva teheti ezt meg.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva