Counter Strike

GameAgents vs. Quantum Bellator Fire, igazi bomba meccs érkezik magyar kommentárral!


Délután lehet szorítani a srácoknak, akik szeretnének visszavágni a Major legendáig jutó oroszoknak.

Az 50 000$-os prize poollal rendelkező Gamdom Premier liga második meccsét játssza csütörtökön 16 órától a magyar csapat. Egyszer már összecsaptak az oroszokkal, akkor 14:16-ra kaptak ki a srácok. Fontos, hogy akkor még két külföldi beugróval kellett volna lenyomni a QB Fire-t, most fix ötössel akár össze is jöhet! Itt lehet az esély visszavágni.

Nagy baj persze akkor sincs ha kikapnak, a csoportkörökből mindenki továbbjut. Érdekes rendszer az egyszer biztos.

Sajnos előzetesen minden a QBF mellett szól, az odds-ok, illetve a csapatok mostani teljesítménye is. A QBF nyerő üzemmódban pörög, elkapnak minden hasonló szintű csapatot az utóbbi időben. A gyengébbeket meg főleg. Ez azonban nem mondható el sajnos a GameAgents-ről, akik túl sokat vesztettek az utóbbi egy hétben. Ennek persze több oka is lehet, leginkább a role cserék játszhatnak közre. A problémákról maga gabesson adott interjút, bemelegítésnek a délutáni meccsre tökéletes:

A szervezőktől ígéretet kaptunk a magyar közvetítés lehetőségére, délután tehát mindenkit várunk a gamer.hu Twitch csatornáján. Reméljük tényleg elér hozzánk az IP és egy váratlan magyar győzelemnek leszünk szemtanúi!

Hajrá GameAgents, hajrá magyarok!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva