Fortnite

Máris hotfixelték a v4.0-át! – Könnyebb lesz fejlődni mostantól


Nem volt zökkenőmentes a start, de azért még mindig jobb annál, mint ami az előző szezonnál volt.

A nagy frissítések zökkenőmentes megjelenése meglehetősen ritka. Emlékezzünk csak vissza, hogy a harmadik szezon startja mennyire nehézkesre sikerült, majd valamikor félúton egy ugyancsak nagyobb frissítés az egész szervert bedöntötte. Szerencsére ezekből az esetekből tanult az Epic Games és most csak egy laza másfél órás szerverleállásra volt szükség ahhoz, hogy bejuthassunk a játékba. Ráadásul a várakozási idő sem volt több maximum egy percnél, ami bőven elfogadható egy ekkora játékosbázissal rendelkező játék esetében, főleg akkor, amikor mindenki egy azon pillanatban kíván belépni a játékba.

Ám sajnos most sem beszélhetünk hibamentességről, bár szerencsére nem akkora a baj, mint egy szervertúlterheltség esetében.

A játék a v4.0 óta érdekesen osztogatta a tapasztalati pontokat, egészen pontosan nem adta meg minden kategóriára a kellő mennyiséget. Így a játékosok sokkal lassabban fejlődhettek játékon belül, mint eddig. Ezt az egy-két kill-el operáló játékosok talán nem vették észre, de akik folyamatosan 10 fölött daráltak le ellenfeleket, azoknak egy idő után leeshetett a tantusz, hogy valami nincs rendben a rendszerrel.

Az Epic Games hivatalosan is bejelentette, ez a helyzet az ő hibájukból ered és már érkezett is a hotfix a szerverekre. Mostantól a játék pontosan szórja az Elimination-ökért járó tapasztalati pontokat, így sokkal gyorsabban fogunk tudni fejlődni a felhasználónkkal, s így hamarabb ki tudjuk magunknak farmolni Omega és Carbide felszereléseit. (Battle Pass exkluzív kinézetek.)

Ready Player One

A Ready Player One egy amerikai best seller könyv alapján készült nagy sikerű mozifilm, ami a videójátékos világról, s azon belül is a VR technológia végeláthatatlan lehetőségeiről szól. A történet fő szála Easter Egg-ek felkutatásáról szól, az összes elrejtett tartalom megtalálója pedig jutalomban részesül. Az Epic Games fejlesztői is rendesen ráfügghettek az Easter Egg dologra, ugyanis egy teljes Battle Pass Tier-t ajándékoznak a szemfüles játékosoknak.

Ha teljesítjük a heti küldetéseket, megnyitunk egy töltőképernyőképet, amit ha szemfülesen megvizsgálunk, rájöhetünk hogy egy Battle Pass érmét elrejtettek a fejlesztők a térképen, amit ha felszedünk, 10 Battle Star-t, azaz egy teljes Battle Tier-t kapunk érte.

Egy kis segítség, ha nem szeretnétek időt húzni a keresgéléssel:

A hotfix már érvénybe lépett, az ingyenes Battle Pass Tier pedig bárki számára elérhető, úgyhogy nem kell mást tenni, csak bejelentkezni és farmolni a Victory Royale-okat, hogy minél hamarabb maximum szintre léphessünk!

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva