PUBG

RIP – Teljesen kinyírta a trade-et a PUBG Corp.


A PUBG Corp. nagyon keményen fellépett a traderek ellen, a hír mindenkit váratlanul ért.

A PUBG fejlesztői ma nyilvánosan is hadat üzentek a tradereknek, úgy látszik nem tetszik a cégnek, hogy mások mekkorát kaszálnak a PUBG-vel. Azt mindenki tudja, hogy mekkora pénz is rejlik a játékban a ládák megjelenése óta.

A legfrissebb közlemény szerint az úgynevezett “személyes trade”-et tiltani fogják ideiglenesen.

Ez azt jelenti, hogy nem tudunk egyetlen itemet sem elcserélni sem a barátunkkal, sem pedig más külsős oldalakkal, még akkor sem, ha cserébe hasonló értéket adnak. A Steam marketen viszont továbbra is nyugodtan lehet majd bármit adni-venni, viszont akinek jelenleg OPSkins-en van fent eladó iteme, vagy esetleg kölcsönadta egy barátjának, az sajnos nehéz helyzetben van.

Íme a PUBG Dragon Lore-ja – A játékban található legdrágább item egy Pan skin!

Ez leginkább talán a tegnapi cikkünkben szereplő illetőt sújtja, aki 30 000 $-ért kínálta a The Olive Branch pant, ezt ugyanis jelenleg nem tudják visszaadni a hagyományos módon és a hírek szerint a botnál ragadt a skin.

Az OPSkins-ről pedig teljesen eltűnt a PUBG részleg, a cég pedig arra kéri a csalódott játékosokat, hogy írjanak ezzel kapcsolatban a PUBG Corp-nak, ugyanis nekik jelenleg semmilyen rálátásuk nincs az ügyre, ők is ugyan úgy ma tudták meg a történteket.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva