Fifa

Az utolsó szalmaszál! Egy közel hibátlan hétvége Molnargabo egyetlen esélye


Indul a Last Chance Qualifier, mely az utolsó lehetőség arra, hogy a magyar játékos bejusson a FIFA 18 Global Series rájátszásába.

Molnargabo az idei évben már többször is bizonyította, hogy helye van a világ legjobb fifásai között, hiszen mindkét élő versenyre kijutott a FIFA 18 Global Series szezonban: ott volt Barcelonában és Manchesterben is.

A továbbjutás sajnos egyik esetben sem jött össze a magyar játékos számára, mostanra pedig már csak egyetlen lehetősége maradt arra, hogy bejusson a Global Series rájátszásába: a Last Chance Qualifier, mely a most következő Weekend League-hez kapcsolódik.

A feladat cseppet sem egyszerű, hiszen közel tökéletes hétvégére lesz szüksége a továbbjutáshoz. Xbox One-on – amin Molnargabo is játszik – összesen 23 kiadó hely van, vagyis ennyien mehetnek majd a ranglistáról a Global Series rájátszásába. A gyakorlatban ez nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy a 40/40 biztos továbbjutást jelent, a 39/40 pedig egy kis szerencsével szintén elég lehet, de ez nagyban függ majd a játékosok számától is.

Lényeg a lényeg: ez az utolsó szalmaszál Molnargabo számára, ha ott szeretne lenni a világbajnokságon. Az eWorld Cup finálé előszobájának tekinthető Global Series Playoffs tornán – melyet júniusban rendeznek majd – mindkét platformról 64 játékos indulhat majd. Reménykedjünk abban, hogy Molnargabo is ott lesz közöttük!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva