Fortnite

Így használd a graffitiket! – Óriási előnyre tehetsz szert velük!


Nem várt újítás volt, mégis bőven van mire használni!

A negyedik szezon számtalan újdonságot hozott a Fortnite-ba. Itt van az új, interaktív Lobby háttér, a véletlenszerű skinek és egyéb kozmetikumok használata, teljesen átalakult a térkép, valamint többek között érkezett egy új Emote fajta is, a graffitik.

Ez egy egyáltalán nem várt újítás volt az Epic Games részéről, előzetesen sem volt róla nagyon szó és úgy istenigazából a közösség sem vágyott rá. Az Epic mégis úgy gondolta, hogy van helye a játékban, így egy egész Emote kategóriát és egy teljesen új animációs rendszert készített hozzá.

Mivel teljesen új lehetőségről beszélünk, a fejlesztők egy teljesen új skin-családdal is promózzák a negyedik szezonban az új Emote kategóriát, mind a Battle Pass, mind pedig a jövőben megjelenő kinézetek tartalmazzák az Aerosol Assassins Set elemeit, a havi bérlettel Teknique-et szerezhetjük meg magunknak, míg a későbbiekben pedig egy tematikus táskával ellátott férfi graffitist is, Abstrakt személyében.

A graffitis szál tehát meglehetősen erős az új szezonban, sokan a közösségből úgy gondolják, hogy ez inkább tűnik fő vonulatnak, mint a szuperhős téma. Azt sokan elfelejtik, hogy nem csak a Battle Pass határozza meg a szezont, így a jövőben megjelenő megvásárolható elemek éppúgy beleszámítanak majd a tematikába, mint a bérletben lévő kinézetek és elemek. Így összességében erős kijelenteni, hogy a negyedik szezon a graffitis kultúra körül forog, ám az tény, hogy megadta a módját az Epic az új Emote-ok bevezetésének.

Na de mire jók a graffitik?

Sokan gondolhattátok, hogy jópofa az új lehetőség, ámde mégis mi értelme van? Elsőre mi magunk is ebbe a kérdésbe futottunk bele, s míg egyébként jól szórakoztunk a használatukkor, nem igazán találtuk a stratégiai előnyét a dolognak. Márpedig egy Battle Royale játékban jobb, ha a dolgoknak stratégiai előnyük is van, elvégre az alap Emote-ok már ott voltak nekünk a trollkodásra.

Majd érkezett a reveláció! Mivel a graffitik minden struktúrán és platformon használhatók, valamint fennmaradnak, mi lenne ha, ha ezekkel rejtenénk el a csapdáinkat az ellenfeleink elől? A kérdés adva volt, már csak tesztelni kellett. A végeredmény pedig magáért beszél, a graffitik kiválóan elrejtik a csapdáinkat a házakban, vagy saját építésű bázisainkban, így könnyűszerrel belecsalogathatjuk ellenfeleinket a szúrós “ajándékba”.

Ugyan a szuronyanimációkat nem tünteti el a graffiti, mégis sokkal átláthatatlanabb lesz tőle a helyzet, így az ellenfelek még nyugodtabban fognak belegázolni a bajba. Több hónapja használható már a csapda a játékban, a játékosok szeme már hozzászokott annak kinézetéhez. Az új graffitikkel viszont ezt a reflexet könnyűszerrel átjátszhatjuk, hiszen ha valakinek a perifériájában megjelenik egy befestett fal, biztosan nem az lesz az első dolga, hogy rémületében hátraugrik.

Az új graffitiknek tehát bőven van stratégiai előnye is, így még jobban megéri alkalmazni őket játékon belül!

Ti mire használjátok a graffitiket?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva