Counter Strike

Játék utazás közben, ráadásul a buszon? – Itt az igazi gamer busz az ASUS-tól


Az ASUS ezúttal egy busszal támadja meg a gamerek szívét.

Az ASUS ROG Magyarország Facebook oldalán egy érdekes dolog tűnt fel, ami egy ízig-vérig gamer busz, hiszen a belsejében temérdek PC/Laptopot találunk és akár menet közben is játszhatunk a kedvenceinkkel. Korábban a buszon híreket olvashattunk, vagy filmezhettünk vagy aki bőven el volt eresztve mobilnettel, az akár a PUBG/Fortnite mobilverzióját is tolhatta, de azért a #ROGBUS-on utazni tényleg más kategória. Itt mindenki a kedvére tolhatja a CS:GO-t, a PUBG-t, a Fortnite-ot, vagy éppen a LoL-t, persze a legújabb AAA játékok sem okoznak problémát a gépeknek.

Az ASUS Magyarországtól megtudtuk, hogy jelenleg még Angliában futhatunk össze a ROGBusszal, de könnyen lehet, hogy szeptemberben már nálunk is feltűnik. Na és hogy milyen hardverekkel lesz majd felszerelve? Kapaszkodjatok, íme a specifikációk:

ROG Strix GL503 Notebookok
Intel® Core™ i7-8750H
16GB DDR4 2666MHz SDRAM (Dual-channel)
256GB SSD M.2 NVMe PCIe 3.0
1TB HDD 2.5″ 9.5 mm 7200 rpm
15.6-inch Full HD (1920×1080) TN panel, 144Hz, 3ms, 94% NTSC

Emellett pedig természetesen PC-k is helyt fognak kapni az érkező buszba, vélhetően GTX 1070-es videókártyákra és 8. generációs i7-ekre lehet számítani. Ezzel biztosan tükörsimán fog futni bármelyik játék.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva