Gaming

Hivatalos a következő szezon neve, nagyjából tudjuk a kezdés napját is


Szép lassan körvonalazódik a következő szezon.

Noha még bőven benne vagyunk a 3. év első szezonjában, szép lassan derülnek ki információk a következőről is.

Tegnap már beszámoltunk arról, hogy a szezonális skinek elérhetősége megváltozik, ma az indulási napot, a nevet és egyéb dolgokat tudtunk meg.

Egy tucat a jövőben érkező R6 skinre bukkantak az adatbányászok

Név

Azt már hetekkel ezelőtt kiszivárogtatták, hogy talán Operation Para Bellum lesz a szezon neve, mely tegnaptól hivatalossá vált, ugyanis ezt osztotta meg Twitteren a Ubisoft.

A latin “si vis pacem, para bellum” azt jelenti magyarul, hogy “ha békét akarsz, készülj a háborúra” – szerintünk nagyon menő elnevezés!

Indulás

A játékban ezt a figyelmeztetést láthatjuk:

Mivel a szezonális skinek csak abban a szezonban lesznek elérhetőek, amiben kijönnek, ezért szinte biztos, hogy a képen látható dátum környékén lesz a megjelenés.

Az operátorokról

Noha korábban már összefoglaltuk, hogy mit fognak tudni nagyjából az operátorok, azóta eltelt pár hét, nézzük meg, hogy mit tudtunk még meg!

Összeszedtük, hogy mit tudunk a következő R6 operátorokról

Alibi hologramjai valószínűleg ügy fognak működni, hogy ha rálő az ellenfél, akkor megjelöli őket falon keresztül is (mint Lion képessége).

Maestróval kapcsolatos újdonság, hogy egyes sebességű, hármas pajzsú védő lesz.

Képtalálat a következőre: „MX4 SMG rainbow six siege”
forrás: windows central

Fegyverek terén még sok kérdőjel van, a Chiappa Rhino revolver esélyes mindkettejük számára, míg elsődleges fegyverként MX4 SMG Alibi, AA12 Shotgun pedig Maestro számára lehet benne a pakliban.

Természetesen amíg meg nem erősíti ezeket a Ubisoft, addig semmi sem vehető biztosra, de mi játékosként nagyon örülünk ezeknek a kis Puzzle daraboknak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva