Counter Strike

Sajnos ez sem volt elég: barcode 4k a pisztolykörben, koloRRR 1v2 és FLEAV carry


Odatették ugyan magukat a magyar srácok, sajnos nem jött össze a bravúr a Major legenda QB Fire ellen.

Az 50 000$-os összdíjazású Gamdom Premier ligában ezzel megvan a második veresége is GameAgents-nek. Aggodalomra azonban semmi ok, elméletileg ugyanis mindenki továbbjut a csoportból. A megmérettetést 3000 ember követte élőben, természetesen a következő mérkőzéseken is lesz majd magyar kaszt. Az oroszok hozták a szokásos kiszámíthatatlan formájukat, össze-vissza rush-oltak a pályán, tolták ki a pozíciókat, váratlan pozikból lőttek embertelen frageket.

Lényegében tehát csak azt művelték, ami a Majoron is eljuttatta őket a Legenda pozícióig.

A GameAgents jobbik formáját mutatta, ám ez kevés volt az oroszok ellen. Főleg úgy, hogy jmqa és waterfaLLZ nem egy kört hoztak le a csapatuknak CZ-vel, forcebuy esetén. Szép megmozdulásokból nálunk sem volt azonban hiány, a felvezetőben épp Barcode teljesítményét boncolgattuk, erre egyből 4 hatalmas fejest pakolt:

Sajnos ezt a megmozdulást az oroszok egyből három körrel büntették. A következő villanásra a félidőig kellett várnunk, amikor egy gyenge forcebuynál FLEAV büntetett egy gyorshármast a dezivel:

A következő szép megmozdulás koloRRR keze munkája, 1v2 clutch-ot hozott le, legalább ilyen ügyesen táncoljon a szalagavatóján is:

Összességében jól játszottak a srácok, FLEAV fragek tekintetében húzta a csapatot, de ez nem jelent semmit. Sok exit fraget húzott, vagy ecoban a lenullozott player épp ő kapta el. Persze ez nem alacsonyítja le az érdemeit, nagyon jól játszott a fiatal skillgép.

hltv.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva